Păreri despre mașina de spălat rufe Candy

O mașină de spălat rufe Candy poate fi o alternativă pentru oricine dispune de un buget mediu raportat la prețul general al mașinilor de spălat. Una peste alta, dacă te uiți ce păreri au cei ce au cumpărat o mașină de spălat rufe Candy, marca asta ar fi o alternativă. Desigur, orice achiziție de genul acesta o faci după ce verifice alternativele, eventualele promoții și pui în balanță suplimentarea banilor pentru o eventuală mașină de spalat mai bună care beneficiază de un discount mai mare. Pentru azi m-am oprit asupra unei mașini de spălat cu preț median, modelul Candy RapidO, RO 1496DWH7\1-S, cu încărcare frontală și o capacitate de 9 kg.

În alegerea acestui model de mașină de spălat Candy am luat în considerare două aspecte. Capacitatea și prețul raportat la alte mașini de spălat cu performanțe asemănătoare. În condițiile în care capacitatea de încărcare a acestei mași de spălat rufe este destul de generoasă, este o mașină dedicată familiilor numeroase în care se spală frecvent o cantitate mare de rufe. Dimensiunile sunt destul de comune pentru o mașină de spălat cu încărcare frontală: 52x60x85. Prețul, ținând cont de produsele similare existente în piață este unul excelent, existând păreri conform cărora, raportul calitate-preț este unul bun.

  • Capacitatea mare de încărcare, 9 kg
  • Super eficientă din punct de vedere energetic, A+++
  • Motor tip Inverter
  • 5 ani extra-garanție
  • Viteză de centrifugare, 1400 RPM
  • Model Smart (Wifi/Bluetooth)
  • Pret excelent
  • 16 programe de spalare

Probabil, în zona aceasta de preț, singurul minus serios în cazul mașinilor de spălat rufe Candy ține de faptul că nu sunt foarte populare în România, fiind intrate târziu pe piața noastră de profil. Dar cum spuneam și în articolul anterior, Candy produce mașini de spălat rufe în Italia din 1945 fiind foarte populare în restul europei.

De ce să alegi o mașină de spălat rufe Candy

+ Capacitatea de încărcare de 9 kg: o mașină de spălat rufe potrivită pentru familii numeroase, deci va face treabă bună în multe locuințe.

+ Super eficientă energetic, clasa A+++: Mașina de spălat Candy RapidO, RO 1496DWH7\1-S este încadrată în cea mai bună clasa energetică, iar consumul estimat de 131 kWh pe an face ca pe factura lunara de curent să avea aproximativ 12 kWh, la un cost de sub 9 lei.

+ Motorul tip Inverter: durabilitate, eficienta si silentiozitate, de la un motor modern.

+ 5 ani garantie: În mod normal, garanția este de 24 luni însă puteți să inregistrați produsul pe siteul celor de la Candy România, în termen de 30 de zile de la achiziționare și beneficiați de garanție extinsă.

+ Viteza buna de centrifugare, 1400 RPM: performanțe foarte bune la stoarcerea rufelor.

+ Model Smart, cu Wifi si Bluetooth: Ca orice mașină de spălat rufe și Candy RapidO RO 1496DWH7\1-S beneficiază de tehnologiile smart și poate fi controlată și programată atât de la distanta cât și prin panoul de comandă digital.

+ Pretul excelent: țânând cont de tot ce oferă acest model de mașină de spălat Candy, de la capacitate mare de încărcare, la eficiența energetică și funcțiile Smart încorporate, prețul este unul foarte bun.

+ 16 programe de spalare si functii extra: își va face treaba bine, mai ales dacă alegeți programul potrivit hainelor ce trebuie spălate.

În concluzie, dincolo de raportul calitate-preț destul de ok, dincolo de faptul că cei ce au cumpărat și folosesc o mașină de spălat rufe Candy au păreri bune despre această mașină de spălat, strict la modelul acesta, pentru cei ce doresc o mașină de spălat rufe cu uscător, o variantă bună de luat în seamă este mașina de spălat Candy Rapido ROW4966DWMCE/1-S, Spalare 9 kg și Uscare 6 kg. Tot citind păreri despre mașina de spălat rufe Candy am tot văzut sub formă de ușor regret amintit faptul că se merita un mic efort financiar în achiziționarea unei mașini de spălat rufe cu uscător.

Din ce observ pe la statisticile blogului, a crescut interesul pentru articolele în care mi-am exprimat păreri despre mașini de spălat rufe. Candy nu a beneficiat de prea mare atenție, m-am uitat și apare doar ca o recomandare în articolul despre mașinile de spălat rufe cu încărcare verticală. Dar remediem acest lucru și o să încerc să centralizez în câteva articole viitoare, ideile desprinse din diversele păreri despre mașina spalat rufe Candy găsite pe internet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: