Păreri despre friteuza cu aer cald „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg-Se merită?

pareri friteuză aer cald hausbergPentru că interesul pentru gătitul sănătos fără ulei este în creștere, friteuza fără ulei care prăjește alimentele pe baza aerului fierbinte recirculat fiind la mare căutare, în articolul de azi câteva păreri despre friteuza Hausberg Airfryer Magic Digital. Am ales modelul Airfryer Magic Digital Hausberg pentru că este una dintre cele mai bune friteuze cu aer cald din punct de vedere al raportului calitate-preț. Totodată, am fost influențat în această alegere și de multitudinea de review-uri și păreri despre friteuza cu aer cald Hausberg Airfryer Magic Digital, majoritatea acestor păreri fiind bune și foarte bune. Personal aș cumpăra friteuza  Hausberg Airfryer Magic Digital de aici pentru că aș beneficia de transport gratuit: http://www.market365.ro/friteuza-cu-aer-fierbinte-airfryer-magic-digital-hausberg. Exită câteva oferte și la emag pentru friteuza Hausberg însă la un preț asemănător aș prefera să nu mai plătesc și transportul. Oricum, faptul că emag este cel mai mare magazin on line și își permite să jongleze frecvent cu promoții și disconturi, poți verifica prin linkul următor prețul friteuzei cu aer cald Hausberg Airfryer Magic Digital.

De ce să alegi friteuza cu aer cald Hausberg Airfryer Magic Digital

Așa cum am mai spus, părerile despre friteuza cu aer cald Hausberg sunt foarte bune, fiind vorba despre o friteuză cu aer cald bună ce poate fi achiziționată la un preț accesibil, această friteuză a devenit foarte populară acesta fiind și unul dintre motivele pentru care o regăsim recomandată pe forumuri și în alte topuri despre cele mai bune friteuze cu aer cald. Din punct de vedere tehnic, friteuza cu aer fierbinte „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg dezvoltă o putere de 1500 W și are un coș de gătit cu o capacitate de aproximativ 2.6 Litri, suficient pentru a găti 4 porții de mâncare.

În condițiile în care friteuza HAUSBERG HB-2255 utilizează o tehnologie inovativă destul de recentă pe piață și anume Airfryer, tehnologie care presupune prepararea alimentelor cu ajtuorul aerului fierbinte ce se va răspândi constant, rapid și uniform în toată cavitatea internă a friteuzei, astfel, reușind să asigure un proces de gătit eficient. Deși conceptul de gătit ce stă la baza aceste friteuze este tehnologia Airfryer, există și posibilitatea de a prepara alimentele. Pentru a prăji alimentele, este nevoie doar să adăugați ulei în vasul din metal cu protectie de teflon al friteuzei. Cantitatea de ulei folosită poate varia de la o cantitate infimă suficientă doar pentru a unge alimentele până la baia de ulei clasică folosită la friteuzele clasice. Testand această friteuză în ambele variante, poți alege modul în care să utilizezi friteuza pe viitor. Desigur, dacă vei opta totuși pentru varianța de gătit cu ulei, ar fi de preferat să încerci cu un ulei de cocos deodorizat pentru gătit.

Deși notorietatea brandului Hausberg nu se ridică la nivelul altor producători de top, totuși, friteuza cu aer cald Hausberg Airfryer Magic Digital reușește să câștige popularitate în piață prin prețul avantajos și prin faptul că alimentele gătite în această friteuză sunt pe gustul cumpărătorilor. Dincolo de prețul relativ mic, această friteuză cu aer cald, deși nu este o friteuza foarte complexa, își face treaba exemplar. Potrivit părerilor găsite pe internet despre friteuza Hausberg, când vine vorba de gătit carne în friteuză, majoritatea optează pentru varianta fără ulei în timp ce în cazul cartofilor prăjiți sunt recomandări cu privire la adăugarea unei mici cantități de ulei peste cartofi.

În condițiile acestea, dacă cauți cea mai bună friteuză cu aer cald, câteva dintre motivele pentru a opta pentru alegerea friteuzei  fără ulei Airfryer Magic Digital Hausberg ar fi:

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Preparare cu sau fara ulei
  • Reglare temperatura 80-200 de grade Celsius
  • Componente lavabile in masina de spalat vase
  • Timer
  • Cos din metal cu protectie de teflon de 2.6 litri.
  • Circuite cu protectie dubla pentru urmarirea procesului de prajire al mancarii.

Așa cum am mai amintit și la începutul articolului, recomand achiziționarea acestei friteuze de la market365.ro pentru a beneficia de transportul gratuit și de un mic cadou simbolic. Desigur, este recomandată și verificarea eventualelor promoții de pe emag de unde poți alege și alt model de friteuză cu aer cald.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: