Păreri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500: Un rotopercutor bun raportat la prețul de achiziție

Prin prisma prețului, când vine vorba de achiziționat un ciocan rotopercutor bun, de departe cel mai bine stă la acest capitol, ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500. În acest moment, dacă ești interesat să achiziționezi acest rotopercutor, nu rata promoția următoare: Rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500, 1500W, 880 RPM, 5.5J, Mandrina SDS-Plus, Kitbox + Accesorii, unde, la capitolul accesorii, vei primi cele mai populare 3 burghie SDS-Plus (8 / 10 / 12 mm x 150mm) un șpiț SDS-Plus 14x250mm, o dalta SDS-Plus 14x250mm  și o aparatoare de praf, foarte utilă în cazul în care veți da găuri în tavan.

Legat de părerile despre cel mai bun rotopercutor ieftin, cel mai ușor te poți convinge de acest lucru citind păreri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 pe site-ul emag, acolo unde, doar modelul acesta de rotopercutor a adunat până în acest moment un rating de 4,6* din două sute și ceva de păreri. În condițiile în care la cea mai mare parte dintre cei ce au scris o părere despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500, pe site-ul emag apare notificarea Achizitie verificata, adică au cumpărat acest model de rotopercutor de la emag, în condițiile în care în România au cam dispărut forumurile de păreri și recomandări, documentarea pentru un ciocan rotopercutor bun, de care să fii mulțumit, începe de aici. În fine, păreri despre Steinhaus PRO-RH1500 sunt de găsit mai peste tot unde se discută despre scule electrice, părerea unanim acceptată despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 fiind aceea că are un raport preț-calitate corect.

În condițiile în care am amintit despre ciocanul rotopercutor al celor de la Steinhaus în articolul despre cele mai bune rotopercutoare, articol în care l-am dat drept alternativă ieftină de rotopercutor pentru unele branduri de scule electrice mai cunoscute, mai bune și mai scumpe, am tot citit păreri despe ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500. În concluzie, deși în gama de ciocane rotopercutoare a celor de la Steinhaus se regăsesc mai multe modele, cel mai bun ciocan rotopercutor rămâne Steinhaus PRO-RH1500. Asta și prin prisma prețului de achiziție, în concluzie, dacă vreau să cumpăr un rotopercutor bun, pentru uz ocazional în regim de hobby, prețul rotopercutorului Steinhaus PRO-RH1500, este poate cel mai atractiv din ce găsești pe piața din România.

Pe lângă detaliile tehnice disponibile în fișa tehnică a produsului, citind păreri despre Steinhaus PRO-RH1500, am tras următoarele concluzii:

Ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 este dotat cu un motor de 1500W, construit din cupru ce dezvoltă o  energie de impact de 5,5J. Deși este un rotopercutor greu, cântărește 5,3 kilograme, rotopercutorul Steinhaus PRO-RH1500 este prevăzut cu un mâner suplimentar antivibrație pentru susținere sigură. Rotopercutorul este dotat cu comutator Lock On (pentru funcționare continuă), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta relativ mică comparativ cu alte modele asemănătoare ca preț, ce permite atât o prindere confortabilă cât și acces în zonele înguste.

Având în vedere faptul că achiziționarea acestui ciocan rotopercutor este făcută în vederea găurilor ce necesită percuție, mecanismului de percutie pneumatică al ciocanului rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500, asigura o putere mare de percutie de 4350 bpm (batai pe minut), cu o energie de percutie de 5,5 J.

Un lucru este clar, când vine vorba despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500, profesioniști vor strâmba din nas, acesta nefiind un rotopercutor pe care s-ar baza aceștia zi de zi pe șantier, acesta fiind un rotopercutor din gama hobby, meseriașii jucând în altă ligă, dar, așa cum am zis și mai sus, dacă ai nevoie de un rotopercutor ieftin pentru momentele în care ai nevoie de forță și percuție pentru găuri în beton, ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 este o alegere bună.

Cum tot citind păreri despre Steinhaus PRO-RH1500 am găsit discuții în care fiecare recomanda și altceva, undeva în marja de preț a rotopercutorului în discuție, o variantă interesantă văd în ciocanul rotopercutor Stern PRRH 26-1A, 800W, 1150RPM, mai slăbuț ca performanțe tehnice decât rotopercutorul Steinhaus dar, ca o părere personală întărită și de review-urile despre Stern, ceva mai notoriu ca brand dar și ca fiabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: