Cateva pareri despre Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, o boxa portabila care rupe

Asa cum ziceam si in articolul despre boxele portabile ieftine, cand sunt in pana de idei si lipsit de inspiratie, mai dau cate un ochi pe la emag, aasa, sa vad ce mai cumpara lumea. E, azi, cat m-am tot uitat eu, s-au tot vandut vreo trei boxe portabile. Doua dintre ele Akai SS022A-X6.

Am observat interesul pentru boxe portabile chiar dupa ce am scris articolul respectiv, acum, m-am uitat pe la statisticile site-ului si vad ca interesul este in crestere, oamenii sunt interesati de boxe portabile. Probabil, vremea de afara, sezonul gratarelor la iarba verde face ca interesul pentru astfel de aparate sa creasca.

Revenind la Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 ( asta-i link-ul: www.emag.ro/boxa-portabila-activa-akai-usb-sd-card-negru-ss022a-x6) inainte de-a ma uita la caracteristici, m-am uitat sa vad ceva pareri despre boxa portabila Akai SS022A-X6. in general, oameni au pareri bune si laudative pentru aceasta boxa portabila marca Akai,  doua dintre parerile celor care au cumparat o astfel de boxa mi-au atras atentia. Nu le comentez, le las ca exemplu.

Primul:

Doamne ajută! 
Eu folosesc boxa la biserică.
Este foarte practică, mă folosesc de ea în biserică şi în curtea bisericii la slujbe

Al doi-lea review este destul de explicativ in ceea ce priveste plusurile si minusurile acestei boxe portabile.

Pro:
– Are acumulator, tine ore bune, este foarte buna pentru excursii/tabere/ team-building-uri in aer liber, seara la terasa, la un foc de tabara, un karaoke… Are si curea de purtat pe umar:)
– Conectare Bluetooth, FM radio, USB/SDcard sau intrare AUX (stereo RCA).
– Reglaje Bass si Treble
– Pentru Karaoke: Microfon Wireless inclus, intrare suplimentara pentru al doilea microfon si inca o intrare pentru chitara cu reglaj propriu al volumului. Efect echo pentru microfon, reglabil si comutator prioritate microfon, adica sa faca mute pe muzica atunci cand se vorbeste la microfon sau sa suprapuna microfonul peste muzica.
– Telecomanda, inclusiv reglajul volumului de la 0 pana la cat este reglat din butonul de pe boxa.
– Putere mare, poti da un party cu ea si chiar si in aer liber.

Contra:
2 motive pentru care acord 4 stele:
– radioul FM este praf. Am luat aceasta boxa special pentru radio, sa asculte copilul in camera. Din pacate radioul are sensibilitate 0, nu gaseste niciun post, daca tii mana undeva deasupra incepe sa simta, dar cu zgomot puternic. Am verificat si alte unitati si sunt la fel, deci nu e defecta a mea. Totusi m-au incantat partile pozitive si voi lega un radio extern pe intrarea aux.
– la redarea mp3 de pe usb nu exista posibilitatea de random/shuffle, le reda in ordinea de pe stick, poti doar sa dai next-next-next. Totusi tine minte stickul si cand il bagi din nou tine minte la ce melodie a ramas si incepe de acolo.
De asemenea poti introduce de la telecomanda numarul melodiei de pe stick si sare la ea.
Inca ceva, i-ar fi prins foarte bine un minim display, macar 3-4 digits sa-ti arate numarul piesei sau frecventa FM.

Dincolo de cele doua pareri expuse mai sus, intr-un alt comentariu cineva facea o mica comparatie intre boxa portabila  Akai SS022A-X6 si cea de 50 W si constata ca raportul calitate pret este superior la Akai SS022A-X6.

Ca si concluzie generala, cred ca  Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6 este o boxa de cumparat. Are un raport calitate/ pret bun, niste performante decente iar parerile despre ea sunt bune, oamenii in general multumiti altfel nu scotea rating de 4.51.

Ca si alternativa de pret dar alte branduri sau modele, am aplicat un filtru de cautare si la pret asemanator nu am gasit nimic care sa bata aceasta boxa de la Akai. In fine, pentru o gama larga de boxe portabile, incepeti cautarile de aici.

boxa portabila akai

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: