Oferta de la vodafone in cafele

Mama ce-i mai iubesc pe astia de la telefonia mobila. Ca pe iliescu…Sunt pe vodafone pe pe vremea centului in weekend, cea mai smechera oferta in telefonia mobila de cand s-a inventat Conex. Anul trecut cand intr-un final mi-am schimbat telefonul vechi cu un telefon nou, smartphone-ul vietii cu micro sim, i-a cazut fata pizdei de la centru vodafone care mi-a schimbat vechiul meu sim Conex cu unul nou. Ca ce sim e asta, ca ea n-a mai vazut asa sim de cand lucreaza in vodafone.

Si, de cat timp lucrezi in vodafone? A, de un an aproape… In fine, in timp, m-au pacalit astia de la vodafone cum a vrut pula lor, da, la momentul asta am cam ajuns la un tip de abonament care sa zic asa, e multumitor. Dar am si negociat la sange cu ei de fiecare data cand a fost vorba de prelungiri de contract…ca oamenii te suna sa-ti mai traga o teapa, sa-ti mai dea ceva si sa-ti mai adauge la factura. Pula mea, economie de piata…

Ieri, alt lache…oferta, tableta huawei, internet nelimitat, pula’n pizda, ce parere aveti? Pula mea zic, ce parere sa am…vrei sa ma pacalesti cu ceva si ai omis esentialul. Adica? Pai, mortii ei, n-ai zis nimic de pret…ca aici e smecheria, ca sunt sigur ca oferta asta nu mi-o dati gratis ca sun eu client de pe vremea lu’ Conex. Omu…a, pai nu am omis, nici macar nu am zis nimic de pret…Hai sa mori tu!!! Da, pretul este, cum sa zic…cam o cafea pe zi si se apuca si-mi explica cum pachetul asta care continea tableta, internet nelimitat si o muie marca vodafone, este redus de la 100 si ceva de lei la 50 si ceva si daca imparti la 30 de zile, rezulta ca faci super afacere…mai putin de o cafea pe zi.

Zic, boss, cred ca e tristete mare la vodafone..El, de ce credeti asta? Pai, uite, cand eram eu mai tanar, faceam cacaturile astea de calcule de le faci tu, in bere…calculam in bere….vad ca e nasol, vodafone face oferte in cafea si, pula mea, nici macar nu beau cafea. A, era un mod de-a explica cat de avantajoasa este oferta noastra.  Nu ma intereseaza…daca ai timp, cat bei o cafea, da un ochi pe istoricul meu si vezi ca de a de la ultima prelungire de contract cu vodafon s-a lasat cu muieli. Adica, in mai putin de un an urmeaza o portare catre alta retea sau, va astept sa ma pupati in cur si sa-mi trimiteti 200 de virgine din companie sa-mi fac masaj…deci, nu ca momentan am si minute si internet sa-mi pun si in cap. Merci si spor la treaba!

Si omul face o ultima incercare…stiti, azi e valentines day, poate vreti sa-i faceti cadou sotiei pachetul asta. Mi-au dat mucii de ras…Bai, bravo, nu m-ai agatat cu asta, dar  bine ca ai tinut mizeria cu valantines day pentru final, ca daca incepeai cu ea, acum erai la al treilea client, da asa a fost ok…am aflat ca vodafone calculeaza facturile in cafea, am mai schimbat o vorba, am mai aflat tehnici de vanzare. Ne-am urat cele bune si ne-am vazut de treburile noastre…

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: