Ofertă bună pentru ciocanu rotopercutor SDS plus Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE

Nu am urmărit deloc ofertele de black friday, deci, scriu cumva în orb, dar pot să-mi dau o părere despre ciocanul rotopercutor SDS plus Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE, asta așa, că mi-a sărit în ochi oferta la Bosch. Bun, dacă vreți să înțelegeți mai bine,  rotopercutor SDS plus Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE e acum la promoție 485 de lei. Un preț bun, foarte bun dar repet, nu știu prețul acestui ciocan rotopercutor de black friday dar acum e foarte ok iar black friday a trecut, următorul mai e la anu…

Cum în trecut am mai scris câteva articole despre ciocane rotopercutoare, un articol în plus nu are ce să strice, după atâta vreme în care nu am mai scris nimic, chiar prinde bine,. Bun, acum revenind la ciocanul rotopercutor Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE, ce ar fi de zis despre el. Ciocanul face pare din gama profesional de la Bosch și chiar dacă nu e cel mai bun ciocan rotopercutor Bosch nu este nici ultimul ciuruc, e un ciocan rotoprcutor bun, mult peste ce poți cumpăra în mod normal la prețul de acum, pe care te poți baza.

În fine, văd că oferta asta la scule Bosch se aplică la mai multe rotopercutoare, și, parcă vine să confirme că cele mai bune oferte vin după black friday, după ce omul și-a cheltuit bugetul și sub influența bombardamentului cu oferte și reduceri mai mult sau mai puțin reale.

Vezi oferta de rotopercutoare Bosch

După cum toată lumea știe, gama profesională de la Bosch e de culoare albastră, deci, Bosch albastru = scule de calitate pentru profesioniști. Așa stă treaba și cu ciocanul rotopercutor SDS plus Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE, un ciocan rotopercutor bun, cu un preț foarte atractiv ce poate fi achiziționat chiar și de un amator care vrea să dețină o sculă electrică de calitate.

Cu rotopercutorul Bosch poți da găuri în beton de maxim 68 mm în beton/zidărie, în lemn maxim 30 mm iar în cazul în care ai nevoie să găurești metal, poți găuri cu un burghiu de maxim 13 mm. Dotat cu un motor de 790 w ce dezvoltă o forță de impact de 2.7 Joule și  4200 percuții pe minut. Mai mult decât suficient la banii aceștia.

Diametru de gaurire
  • Diametru maxim de gaurire, zidarie, carote: 68 mm
  • Diametru max. de gaurire in metal: 13 mm
  • Diam. max. gaurire lemn: 30 mm

Dacă e să cauți păreri despre ciocanul rotopercutor SDS plus Bosch Professional GBH 2-24/240 DRE, șansele de a fi încântat de ce păreri au utilizatorii despre acest rotopercutor Bosch sunt foarte mari. Rotopercutorul beneficiază de o garanție de 24 de luni ce poate fi exitinsă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: