Ochelari pentru condus noaptea sau un parasolar polarizant pentru condus pe timp de noapte

Uite că habar nu aveam că în afară de ochelarii speciali pentru condus pe timp de noapte există și un parasolar pentru treaba asta. La un momendat chiar mă uitam după o pereche de ochelari pentru condus pe timp de noapte pentru că, odată cu vârsta, parcă luminile de pe contrasens devin mai deranjante. Se pare că nu suficint de deranjante pentru că am rămas tot la stadiul de mijit ochii și privit ușor dreapta în momentul în care dinfață vine o mașină cu lumini puternice. Da parcă sună interesant parasolarul auto HD Paraflash  ce este oferit gratis în campania celor de la Aloshop cu ocazia împliniri a șase ani de activitate.

Ideea este că în septembrie, în limita stocului(clasică asta) parasolarul este oferit gratuit la cumpărături de minim 200 de lei. În fine, înțelegeți și voi că nimic nu e gratis în lumea asta. Sincer să fiu, când am cumpărat aparatul de fitness am primit cadou o folie osmotică. Aș fi preferat parasolarul ăsta mai degrabă. Nu de alta dar am așa o vagă senzație că ar fi mai bun decât o pereche de ochelari pentru condus noapte. Că principiul este același, lentile galbene.

La capitolul cei mai buni ochelari pentru condus pe timp de noapte, văd că foarte recomandați sunt ochelarii polarizati SuperSofer ZI+NOAPTE. În fapt sunt două perechi de ochelari modelul aviator/american police, o pereche pentru condus pe timp de zi și o pereche pentru condusul pe timp de noapte. Dincolo de prețul decent pentru acest set de ochelari pentru condus, dacă optezi pentru SuperȘofer ZN, primești două perechi de ochelari pentru condus cu lentile din policarbonat și rame metalice, o pereche pentru zi: cu lentile polarizate, filtru special de protectie UV 400, cu lentile de culoare neagra și ramă metalică de culoare neagra și o pereche pentru condus pe timp de noapte: cu lentile de culoare galbenă ce estompează strălucirea farurilor în trafic, cu rame argintii. Totodată, primești cadou și tocuri speciale pentru depozitare și lavete pentru curățare.

Vezi oferta SuperȘofer ZN

În partea cealaltă, la capitolul parasolar HD Paraflash , treaba este ceva mai simplă. Odată montat parasolarul printro singură mișcare poți trece de la condusul pe timp de zi la condusul pe timp de noapte sau la stilul clasic. Din ce zic în descriere, avantajul oferit de montarea acestui parasolar HD ar ține de faptul că parasolarul înglobează o tehnologie de filtrare a luminii și îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte prin intermediul visorului HD.

Avantaje produs:

  • Reduce efectul de orbire din cauza soarelui puternic sau a farurilor mașinilor din sens opus
  • Îmbunătățește vizibilitatea datorită visorului HD
  • Ușor de montat și pliat
  • Ajustabil și sigur
  • Tehnologie specială de filtrare a luminii pentru a împiedica obosirea ochilor la volan

Dimensiunile sunt destul de ok, 30 x 13 cm . Se montează cu o ventuză pe parbriz sub parasolarul clasic al mașinii. Mai multe detalii despre acest parasolar special pentru condus noaptea găsiți în link-ul următor: https://aloshop.tv/paraflash-relax#descriere-produs.

Așa cum ziceam și la începutul articolului, în septembrie, în limita stocului disponibil, acest parasolar este gratuit la cumpărături de 200 de lei. Nu că ar costa o avere însă dacă mai ai nevoie de ceva de la Aloshop, de ce nu.

 

%d blogeri au apreciat: