O mică dilemă cu acumulatori universali Parkside

Nu mi-au plăcut niciodată cei care vând scule și unelte cu acumulatori incomplete. Și aici, la incomplet, bag lipsa acumulatorilor. Așa, din amintiri, prima dată când am văzut o sculă electrică cu acumulator vândută fără acumulator cred că a fost la Einhell. Chiar am zis la momentul acela, wtf, de ce aș cumpăra așa ceva când oferta de mașini de găurit cu acumulator care, culmea, au și acumulatori este atât de bogată. Apoi, în timp am mai văzut și pe la alții că se practică, chiar și în oferta Makita există câteva astfel de scule cu acumulator ce se vând fără acumulator. Pe mine, la momentul acesta mă interesează acumulatori Parkside pentru o foarfecă electrică de tuns gardul viu.

Mai exact, toamna trecută, de ziua mea, am primit cadou o forfecă cu acumulator de tuns gardul marca Parkside. Dar cum calul de dar nu se caută de dinți, acum trebuie să cumpăr acumulator pentru această foarfecă electrică. Și unde până acum ceva vreme era greu cu acumulatorii Parkside, acum am vreo două alternative pentru foarfeca electrică cu acumulator Parkside PHSA 12. Teoretic, ar trebui să mearcă orice acumulator universal Parkside de 12 v din seria 12 v X Team. Problema care se ridică aici este că în pagina produsului văd că există un acumulator Parkside de 12 V vândut frecvent împreună cu foarfeca electrică cu acumulator ce diferă ca formă de ce se vede în poză. Este vorba în primă fază de acumulator PARKSIDE® PAPK 12 Volt / 4 Ah X 12 V TEAM. unul o idee mai mare și mai puternic. Stu în dubii pe care să îl aleg, că e și ceva diferență de preț. Celălalt este mai ieftin, este cam ce arată pe poză… este un acumulator de 12 V și 2 Ah, PARKSIDE® PAPK 12 Volt / 2Ah X 12 V TEAM și acesta este mai atractiv pentru că l-am găsit la preț mai mic decât pe primul cu tot cu încărcător.

Acum, neavând experiență cu foarfece electrice pentru gard viu cu acumulator mă gândesc pe care să îl cumpăr. Că nu am nici suprafață mare de gard și nici nu o să folosesc foarfeca electrică pentru gard viu mai mult de două ori pe an. Că ce aș avea mai des de tuns, aleea pe care circul frecvent e mică și o pot rezolva ca până acum cu foarfeca mecanică pentru gard viu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: