O harta razuibila a lumii, un cadou frumos pentru pasionatii de calatorii

Calatorim tot mult in ultimii ani. Deschiderea frontierelor, avioane, calatorii in interes de servici sau pur si simplu vacante in tari indepartate. Pui degetul pe harta si te duci. Ne laudam cu vacantele, invatam cate ceva din aceste calatorii, largim orizontul cunoasterii, socializam cu oameni din locuri despre care, cu ani in urma stiam doar din carti.

Sunt putine locuri ramase albe pe harta lumii, incercam sa le razuim la propriu si la figurat. Pentru panoplia noastra personala ne intoarcem din tarile vizitate cu trofee…amintiri, poze, magneti pentru frigider. Apoi, multumiti, mergem catre peretele pe care troneaza exact ca intr-o sala de consiliu de razboi, harta lumii. Este o harta razuibili si, proaspat intorsi dintr-o calatorie, mai razuim o tara de pe aceasta harta.

Cumpara Harta razuibila a lumii

 

O harta razuibila a lumii este un cadou frumos pentru pasionatii de calatorii si poate fi un motiv, o provocare pentru a ajunge si in alte locuri. Personal nu cunosc pe nimeni care sa fi reusit sa razuiasca o harta intreaga dar, am prieteni, calatori care s-ar putea apropia lejer de jumatatea hartii. In lume sunt 195-201 tari, cateva nefiind recunoscute de alte state, eu am vazut doar o mica parte dintre aceastea: Bulgaria, Turcia,Grecia, Moldova, Serbia, Muntenegru, Italia, Franta, San Marino, Tunisia, Cipru, Ciprul de Nord, Croatia…deci provocare exista, m-as uita la harta razuibila si mi-as face calcule…incotro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: