O constatare scurtă despre credite rapide și internet

E, și am scris eu acum ceva vreme un articol în care am adus în discuție creditele rapide ce se pot lua direct de pe internet. În fine, nu mai dezvolt încă odată subiectul, articolul poate fi vizualizat aici. Altă chestie vreau să zic azi, tot legată de credite, internet și, mai ales, facebookul nostru cel de toate zilele.

Bun, deci, cât am căutat eu informații despre aceste ifn-uri care oferă credite rapide pe internet chiar și pentru cei care sunt raportați la Biroul de Credite,cam o oră așa, cu tot cu scrisul articolului, am avut ceva taburi deschise, printre care și facebook. E, minune mare, faza aia cu americanul care este convins că indiferent de gradul de paranoia, tot este urmărit, cum am terminat de scris despre cum poți să obții un credit rapid pe internet, cum am intrat pe facebook, toate postările alea plătite care apar pe wall, erau despre subiect…credit rapid. Cam toate firmele care oferă credite rapide.

În concluzie, facebook-ul nu mai este de mult despre ce faci, ce-ai mai făcut…e despre bani. La fel și pe google, pe unde am mai intrat, toate reclamele erau la fel, despre credite rapide…unul mai avantajos decât altul.
vivacredit.ro

Aia e, la google știam că oferă anunțuri personalizate în funcție de interes și de căutare dar…pe facebook nu am căutat nimic, doar am avut un tab deschis. Cam aia e treaba cu politica de cookies…ai acceptat, știe facebook tot ce faci.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: