Nu se mai găseste trenulet electric ICE 3 cu dioramă

Unul dintre cele mai populare trenulețe electrice cu diorama a fost Ice 3 de la Mehano. Era, să-l citesc pe puștiul unei colege, cel mai frumos trenuleț electric…trenulețul cu dungă roșe cu șine și telecomandă. Și-a dorit copilul trenulețul ăsta încă de anul trecut dar părinții au considerat că era încă mic pentru acest trenuleț. A mai crescut și anul acesta, după căutari îndelungate, i-a cumpărat mamă-sa un astfel de trenuleț. Cred că a fost ultimul trenuleț electric Ice 3 existent pe stoc în țară. Și i-au lipsit și o parte din șine…. Că după ce l-am montat și am văzut că lipsesc câteva șine și macazuri, am aflat că cică nu s-ar mai fabrica și varianta ar fi fost retur sau un discount suplimentar de 50 lei. S-a mulțumit femeia cu discountul…că puștiul nu ar fi acceptat un alt model de tren.

Că tot povesteam de trenulețe electrice iar comanda a ajuns la birou, ne-am organizat și l-am asamblat acolo. Bă, e genial trenulețul ăsta…se vede calitatea și merită prețul.

Aș fi lungit un pic articolul, că era început încă de acum două săptămâni însă, răsfoind emag-ul în căutare de șine de tren mehano suplimentare pentru trenulețul electric Ice 3, am văzut că la un reseler din market place apare ca existând în stoc trenulețul electric cu dioramă și telecomandă Ice 3. Prețul…neprețuit. Dar, nefiind nevoit să-l cumpăr eu pentru copii mei, cred că merită.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d