Noutati de la Steinhaus-Unealta multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK, 135W, 32.000rpm, set de 190 accesorii

Pe fondul dezvoltarii tot mai accentuate a sectorului DIY nevoia de o unealta multifunctionala a crescut. Intradevar, exista Dremel, am scris si eu cateva cuvinte despre o astfel de scula electrica, dar era nevoie si de variante pentru celebrul Dremel, ceva care sa-i faca concurenta la un pret mai bun. Si uite asa a aparut Unealta multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK, 135W, 32.000rpm, set de 190 accesorii.

Smecherie de scula…la un pret mult, mult mai mic decat un  Dremel cu un numar aproximativ egal de accesorii, cei de la Steinhaus vine cu o multifunctionala mult mai atractiva pentru zona hobby si semiprofesionala. Au existat recent ceva investitii in portofoliul celor de la Steinhaus, pe langa aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+  se pare ca brandul se dezvolta si in alte directii, venind cu o unealta multifunctionala ieftina si foarte corecta din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Urmaresc de multa vreme brandul Steinhaus si ma bucur de evolutia lui de parca ar fi al meu. Bine, ceva mandrie ca e brand romanesc si stie sa se dezvolte frumos. Despre Steinhaus numai lucruri bune…

Asa, revenind la Unealta multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK, 135W, 32.000rpm, set de 190 accesorii, cateva detalii tehnice:

Reglaje pe 6 trepte de viteza, 135 W putere, 32 000 rpm la viteza maxima. Multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK dezvolta oscilatii de maxim 32 000 pe minut. Pentru fineturi si materiale moi, oscilatiile se pot regla la minim 10 000.

Ca si prezentare, scula vine intr-o cutie de plastic alaturi de cele 190 accesorii: cheie de strangere, perii, burghie, discuri,
freze, tamburi de slefuire, pasle, benzi abrazive, capete de mandrina Printre accesorii se regaseste inclusiv axul prelungitor flexibil de 1080mm lucru ce nu se intampla la anumite modele de la Dremel.

Momentan produsul are ceva discount, se afla intr-o promotie, deci, poti verifica pretul actualizat prin urmatorul link: www.emag.ro/unealta-multifunctionala-steinhaus-start-pro-rtk-135w

scula multifunctio

 

5 thoughts on “Noutati de la Steinhaus-Unealta multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK, 135W, 32.000rpm, set de 190 accesorii”

  1. Am achizitionat recent un astfel de produs, sincer mai mult pentru accesorii.Folosesc Proxxon si in cautare accesorii pentru achizitie, am descoperit „minunea” si sincer mi se pare mai mult gratis.Cost total cu transport 120 ron , cat ar costa 20 discuri slefuire Proxxon.Abia astept sa primesc produsul, sunt curios de calitate.Dremel in ultimul timp , folosesc materiale de proasta calitate, probabil pentu tari gen Romania, unde pe importator il intereseaza mai mult pretul decat calitatea, doar asa castiga un ban nemuncit.

  2. In general, parerile despre Steinhaus sunt bune, macar din puntul de vedere calitate/pret. Eu am de la ei un soricel, l-am luat la sfatul unuia care mi-a montat parchetul si s-a declarat foarte multumit de el. Bine, sunt scule de hobby, nu te apuci sa-ti construiesti o casa cu el dar ai pe ce pune mana ocazional. Si cum ai zi, pretul e aproape…gratis.

  3. am achizitionat si eu o scula steinhaus,model asemanator,dar nu inteleg,este romanesc sau chinezesc??
    pe cutie scrie clar made in china

  4. Marca Steinhaus este una românească, deținută de Network One Distribution (NOD)unul dintre acționarii eMag. Majoritatea produselor sunt făcute în China sau Turcia după standardele cerute de ei, prețul de producție fiind unul mult mai mic…

  5. Vreau sa achizitionez Unealta multifunctionala Steinhaus Start PRO-RTK, 135W, 32.000rpm, set de 190 accesorii , insa am o problema. Nu specifica nicaieri daca pot atasa un burghiu mai mic de 1 mm in diametru – ceea ce am eu nevoie, si nici care e diam maxim admis. Emag a ajuns un magazin sclifosit: nu mai exista relatii clienti, totul e cu o mizerie de asistent virtual care e un robot ce nu poate da raspunsuri. Daca vreau sa aflu un raspuns, trebuie sa achizitionez produsul si daca nu e bun sa il fac retur…. Ce mizerie……………. Rusine emag.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: