Ne pleaca bloggeri din tara

Se cam duce pe pula tara asta. Tocmai ce am fost pe la banca sa platesc ceva  si mi-am aruncat ochii la tabelul ala cu schimb valutar. 4,715 lei sa-l cumperi pe euroi. Traiasca partidu, traiasca si poporu!!!

[AdSense-A] Plm, are dreptate cand zice Cetin, Muie Dragnea si se cara din tara. Ca da boss, ne pleaca bloggeri din tara. Acum, ca omul s-a carat intr-o tara cu apa mai calda, dincolo de Bravo Boss! am o singura curiozitate. De fapt mai multe… Plm, cand s-o mai pisa dracul ala mic in tastatura lu’ tac’su, link-ul de afiliere o sa fie tot catre emag? Nu de alta, dar e de porc sa stai in jermania si sa comanzi de pe emag…nu te mai crede nici Puya. Alta curiozitate ar fi aia cu apa din concediu. Cand s-o duce omul nostru catre Grecia pe unde o sofereste? O taie direct prin Croatia sau face un ocol prin romanica sa-si cumpere apa ieftina? Neah, plm, omul e neamt, nu cred ca se mai cara cu apa de acasa…In alta ordine de ideei, fara a fi contabilul nimanui, stau si ma intreb asa: bah, asta are 50 de ani, o avea ceva cascaval pus deoparte, s-o fi angajat nevasta’sa pe ceva cascaval, o face si el de-o ciunga, da, pula mea, omul pleaca in Germania cu doi copii, cu nevasta cu masina…s-o angaja si el sau merge pe alocatia copiilor ca’n Vaslui? Nu de alta, dar nu Germania nu prea e tara in care sa te retragi la batranete.

In fine, am asa un sentiment ca vor urma neste articole despre cat de misto e germania si ce cacat de tara e romania. Cred ca are dreptate…m-am abonat deja, astept seria de articole despre, cat de cacaciosi sunt nemtii. Plm, bafta bai, tatare!

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: