Mopul rotativ Grunberg GR420 vine cu un uscator de par cadou

Cand vine vorba de curatenia casei, mopul rotativ cred ca intra in topul celor mai utile chestii inventate pentru acest domeniu. Usor de folosit, eficient pentru mentinerea curateniei, mopul rotativ nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Am descoperit recent un mop rotativ ce vine cu un cadou la achizitionare: Mopul rotativ  Grunberg GR420 + uscator de par. Asa e cand dai clic pe reclamele de pe diferite site-uri…afli lucruri interesante, descoperi oferte tentante.

Despre galeti cu mop rotativ am mai scris pe blog, am acasa un mop rotativ marca Kring Amber de cativa ani buni si inca este perfect functional. I-am schimbat de cateva ori mopul din microfibra, cumparat din Auchan si e ok.

Cat costa un mop rotativ bun? Pai, sincer sa fiu, comparativ cu ce preturi erau acum ceva ani, s-au ieftinit destul de mult, gasesti un mop bun si sub o suta de lei. Concurenta, oferte, promotii. Revenind la Mopul rotativ Grunberg GR420, citind ceva specificatii despre el, cu siguranta este un mop bun. Daca ne uitam si la pret, 95 de lei la market365.ro, avand si un uscator de par gratuit, zic ca e chilipir daca esti in cautare de galeata cu mop rotativ. Mai ales ca acelasi mop rotativ, la emag e mai scump, dar asta e alta treaba, tine de obisnuinta si alte chestii.

Fiind pachet promotional, cred ca este ok sa achizitionezi acest mop. Dupa cum suna oferta, pe langa uscatorul de par cadou, pachetul mai contine si doua rezerve de mop. In conditiile astea, cel putin un an de zile s-a rezolvat problema rezervelor de mop. Stiu, nu e o avere dar daca tot e una in plus, de ce nu?

  • Galeata cu pedala-capacitate 15 L
  • Maner plastic cu protectie si tub ajustabil din aluminiu
  • Mop detasabil
  • Rezerva Mop+o rezerva Gratuit(total 2rezerve)
  • BONUS:Un uscator Par

Acum, referitor la uscatorul de par…nu e mare scula, e un uscator micut, 700W numai bun pentru uz normal, fara artificii de hair stilist. Bun de luat in concediu fara frica ca l-ai putea uita pe undeva.

Vezi pretul actualizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: