Monetizarea hobby-ului

bani pe net, bani din hobbyPresupun ca daca vei ajunge sa citesti ce scriu eu in acest articol, esti unul dintre cei ce utilizeaza internetul si la altceva in afara de postarea pozelor pe facebook si vizionarea filmelor piratate.Citind aceste randuri, trebuie sa realizezi ca eu fac lucrul acesta din trei motive. Primul motiv, este placerea mea personala, in traducere libera, hobby, iar cel de-al doilea motiv, este legat de monetizare. Pe romaneste, vreau sa fac bani din pasiunea mea, bani ce vor fi cheltuiti pentru alte pasiuni. Cel de-al treilea motiv, vine de la sine, este vorba de dezvoltarea mea personala, iar lucrul acesta, este cel mai mare castig.

La final, daca ai rabdare sa citesti tot articolul, vreau sa iei o mica pauza si sa meditezi putin la pasiunile si hobby-urile tale…care sunt ele, cati bani cheltui pentru hobby-ul tau si cand te intreb lucrul acesta, tind sa cred ca am dreptate cand spun ca nu ar strica un buget mai mare pentru aceasta pasiune.

Bun, ai meditat, ai facut repede un calcul si ai observat ca in spatele unui banal hobby, se afla o intreaga industrie, o afacere de multe milioane de euro. Milioanele acestea sunt  bani cheltuiti de persoane asemeni tie, pasionate ca si tine de diverse lucruri, persoane gata sa cheltuiasca bani si energie pentru placerea lor. Si atunci, de ce nu-ti faci tu un blog, in care sa povestesti despre hobby-ul tau.Probabil ca vei spune ca e doar hobby, nu vrei sa-ti mai ocupi timpul si cu altceva, dar gandeste,  scriind pe blog, scrii din placere, scrii despre lucrul care iti place. Cu siguranta se vor gasi oameni interesati de povestile tale, iar acesti oameni, sunt potential cotizanti la afacerea de milioane de care vorbeam mai sus. Tu poti fi unul dintre oamenii care castiga bani pe internet, prin intermediul acestor pasionati. Tu iti monetizezi hobby-ul, castigi niste bani, iar banii acesti, vor merge cu siguranta, catre….

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: