Mobila Ikea sau alte variante de unde poti sa cumpari mobila ieftina de pe internet

Nu cumperi zilnic mobila, iar cand o faci, cauti variante, cauti preturi, vrei mobila ieftina. Mobila de la Ikea e o varianta, macar ca sursa de inspiratie daca nu ca si destinatie finala. Personal nu-mi place sa merg la Ikea, modul de organizare a magazinului simt ca este facut strict sa-i prosteasca pe cei ce le calca pragul. Adica, chiar daca mergi doar sa vezi, e imposibil sa nu pleci acasa cu ceva…te-ai dus la Ikea dupa mobila si ai plecat cu ornamente de Craciun si forme de briose…deci, variante la Ikea de unde poti cumpara mobila on line.

O alta chestie pe care a mizat Ikea cand vine vorba de mobila este faptul ca te face sa te simti mester, barbat in casa priceput sa-si monteze singur mobila. Asta e, daca vrei s-o faci si pe asta, mai sunt si alte optiuni de unde poti cumpara mobila ieftina, buna, livrata sub forma de kit si cu transport gratuit.

Mobila de la eMag

Pe eMag gasesti ce vrei si ce nu vrei. In marketplace-ul eMag mobila este vanduta de mai multi producatori, i-am link-uit mai sus. De la mobila ieftina pana la preturi ce te fac sa ridici din spranceana. In general, daca vrei sa cumperi mobila de pe eMag trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Primul si cel mai important e pretul. Dupa ce te-ai hotarat ce buget ai pentru mobila, te apuci si cauti. Indicat ar fi sa te iei putin si dupa rating. Incepi cu produsele de 5 stele si continui pana gasesti ce mobila cadreaza cu bugetul si preferintele tale. Avantajul aici este ca poti prinde si promotii cu reduceri consistente.

Mobila de la DECOMOB DESIGN

Un magazin cu mobila de calitate. Preturile sunt ceva mai mari dar calitatea costa. Si aici sunt perioade in care exista campanii de reduceri si poti sa-ti cumperi mobila de calitate la preturi mai mici. Din ce am rasfoit site-ul, mi-a placut foarte mult oferta de coltare. Merita de dat un ochi, macar de inspiratie.

Mobila Azay

Mobila de aici nu prea este pentru apartament, e pentru bogatani cultivati. Oamenii vand la preturi ridicate, mobila ce merita sa mobileze o vila, un conac vechi. Mi-a placut, dar nu cred ca am sa cumpar vreodata mobila de aici.

Cam asta ar fi, cauti variante la iKea pentru mobila ieftina, gasesti…Articolul acesta este scris ca raspuns la ceva cautare pe goole ce a dus la articolul despre patul matrimonial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: