Mixer planetar cu bol Biovita-păreri

pareri mixer biovita

 

 

Nu mai revin asupra utilității unui mixer cu bol bun în bucătărie, în articolul de azi voi fi punctual și-mi voi îndrepta atenția asupra unui astfel de mixer despre care am scris că poate fi o alternativă la cel mai bun mixer planetar cu bol. Da, nu se poate compara cu modelul Artisan de la KitchenAid, însă poate fi o alegere extraordinar de bună dacă vrei un mixer cu bol bun la un preț decent. În condițiile în care era prima recomandare din lista cu cele mai bune mixere planetare cu bol, faptul că avem de-a face cu un mixer apreciat mi-a fost confirmat și de faptul că pentru majoritatea celor ce caută păreri despre un mixer planetar cu bol Biovita este în lista de interese. Drept urmare, în articolul de azi am căutat păreri despre un mixerul planetar cu bol marca Biovita.

Vezi prețul promoțional pentru Biovita MB-1300PRO, 1400 W, Bol 5.5 L inox

Un mixer cu bol bun care să poată fi folosit cu succes pentru cât mai multe activități în bucătărie are nevoie de un motor puternic. Deși de multe ori putere motorului trage prețul mixerului în sus, cred că în momentul în care vrei o astfel de achiziție, pe termen lung, este de preferat un mixer cu un motor peste 1000w. Asta este și un motiv pentru care mixerul Biovita MB-1300PRO este o alegere interesantă. Dacă te uiți după păreri despre mixerul Biovita MB-1300PRO, vei constata că cei ce au cumpărat acest mixer apreciază acest lucru. Altfel, prețul este unul bun, în plaja de preț 5-600 lei, la capitolul mixer cu putere de peste 1000w și capacitatea bolului peste 5 L, Biovita este unul dintre mixerele cele mai populare. Și prețul acestui mixer este unul decent…Ca o părere personală, aș prefera să plătesc 600 lei pe un mixer cu bol Biovita decât aceiași sumă pe un mixer similar marca Royalty Line RL-PKM. Sincer, nici nu am auzit de marca aceasta…

Revenind la mixerul cu bol din inox marca Biovita, acesta se poate achiziționa în trei variante de culoare. Alb, roșu sau negru. Altfel, indiferent de culoarea mixerului, capacitățile tenhice ale acestuia sunt similare. Motorul de 1400w este suficient de puternic ce transmite o mișcare eliptică astfel încât în procesul de malaxare să fie atinsă toată suprafața bolului. În funcție de consistența amestecului, mixerul planetar Biovita poate fi setat pe 6 trepte de intensitate.

Setul de accesorii ce se va regăsi în cutie este format din următoarele: tel, cârlig pentru frământare, paletă și paletă cu lamele din silicon. Din informațiile despre mixerul cu bol Biovita, greul este dus de cârligul de frământare, telul ce însoțește acest mixer fiind folosit foarte puțin pentru că așa cum se înțelege din părerile despre mixerul cu bol Biovita exprimate pe diverse forumuri sau pagini de internet, compozițiile ce necesită acest accesoriu sunt gata într-un timp foarte scurt. Toate accesoriile mixerului sunt teflonate. Dincolo de prețul care pare a fi unul bun raportat la calitatea și notorietatea acestui mixer, garanția pentru mixerul cu bol Biovita este de 24 luni. Tot căutând păreri despre mixerul Biovita, am găsit discuții și informații în care oamenii se declară mulțumiți de calitatea acestui mixer fiind foarte rar amintite probleme legate de fiabilitatea acestui mixer.

De ce să cumperi un mixer Biovita

Mixer planetar Biovita MB-1300PRO, 1400W, Miscare eliptica, Bol 5,5 L din Inox

Caracteristici
– Miscare eliptica
– 6 viteze + Puls
– Sistem de siguranta
– 4 accesorii teflonate: tel, carlig pentru framantare, paleta si paleta cu lamele din silicon
– Buton iluminat cu led in timpul utilizarii

Accesorii incluse:

  1. Tel din inox

  2. Carlig pentru framantare

  3. Paleta teflonata

  4. Paleta cu garnitura de silicon

Ingredientele sunt batute, amestecate si framantate perfect cu ajutorul setului de accesorii. Preparatele preferate sunt gata in cateva secunde, scurtand considerabil timpul alocat gatitului.

Mixer puternic

Un mixer cu putere de 1400W ideal pentru orice bucatarie. Mixerul planetar Biovita MB-1300PRO are un motor puternic, ideal pentru amestecuri fine si cremoase in doar cateva secunde.

Miscare eliptica
Miscarea eliptica permit mixerului sa atinga toate unghiurile bolului pentru o omogenizare perfecta.

6 viteze
Mixerul are 6 trepte de viteza, fiind de folos in special atunci cand ai de amestecat alimente cu o consistenta mai groasa. Astfel, acestea vor fi omogenizate mai usor si mai rapid, iar motorul va fi protejat, prelungind durata de viata a aparatului.

Bol din inox 5.5L
Bolul din inox este rezistent si potrivit pentru orice amestec, de la mixarea oualor, la framantarea aluatului pentru paine sau prajituri, usurand mult munca in bucatarie.

Materiale sigure

Toate materialele care intra in contact cu alimentele sunt fie din inox, fie teflonate.
Nici o componenta din aluminiu nu intra in contact cu alimentele.

Sistem de siguranta

Aparatul dispune de un sistem de siguranta care permite functionarea acestuia doar cand toate elementele sunt montate corect.

Sistem anti-alunecare
Mixerul este dotat cu sistem anti alunecare, pentru o stabilitate foarte buna, indiferent de consistenta ingredientelor sau viteza selectata.

 

%d blogeri au apreciat: