Mixer de mana Heinner HM-B400, 400W și 5 viteze este un mixer bun însă se merită sau căutăm o alternativă mai bună?

Pentru că în bucătărie ai nevoie tot timpul de un mixer de mână bun, în articolul de azi încercăm să vedem care este cel mai bun mixer de mână. Vom lua ca reper mixerul de mână Heinner HM-B400, poate cel mai bun mixer de mână marca Heinner. Deși Heinner mai are câteva mixere de mână cu bol, de data aceasta ne vom limita strict la un mixer de mână clasic, despre mixerele cu bol am vorbit în articolele precedente cînd, deși nu am amintit aceste mixere marca Heinner fiind focusați pe cel mai bun mixer planetar cu bol unde regăsim  alături de alte mixere bune și Heinner Master Collection HPM-1500XMC.

Mixerul de mana Heinner HM-B400 este dotat cu un motor de 400w fapt ce îl plasează în zona mediană a puterii motorului pentru că există și mixere de mână dotate cu motoare mai puternice însă, faptul că modelul de mixer Heinner HM-B400 poate fi reglat pe 5 trepte de viteză plus funcția TURBO foarte utilă la prepararea cremelor sau a pastelor. Din ce am căutat, păreri despre mixerul Heinner HM-B400, motorul de 400w este suficient, nu s-a plâns nimeni de decât de faptul că este o idee cam greuț. Cu toate acestea mixerul de mână este recomandat. Ca și la alte produse și în cazul mixerului de mână Heinner garanția oferită de producător este de 36 de luni semn că acesta conștientizează că oferă spre vânzare un mixer de mână bun și fiabil. Ce ar mai fi de spus despre acest mixer de mână atât de lăudat? Poate faptul că mai are un frățior mai mic ce arată la fel, negru+inox doar că are un motor de 300w și un preț mai mic, mixerul de mână Heinner Master Collection HM-300BK, 300 W, 5 Viteze + Turbo.

Vezi detalii Heinner Master Collection HM-300BK, 300 W, 5 Viteze + Turbo

Bun, alegerea mixerului de mână Heinner HM-B400 ca reper în încercarea de-a alege cel mai bun mixer de mână ține de faptul că produsele marca Heinner sunt destul de populare, au un raport calitate-preț bun și părerile despre marca Heinner confirmă acest lucru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: