Mi-a trecut și de astea…

Cam nazol cu exuberanța asta de moment. După ce ieri, alaltăieri mă entuziasmam pe tema asta cu știrile, azi mi-a trecut. N-am mai apucat să zic că zilnic, de două ori pe zi, trec cu scrollul prin site-urile de știri, asta fiind și motvul pentru care mă hotărâsen eu să o cotesc cu blogul ăsta către știri. 

Ieri, chiar eram hotărât s-o fac, am bagat articolul ăla cu declarațiile mistrețului ăsta de la PSd ce se visează președintele României. Curios, chiar mi-am învins scârba și am încercat să fiu decent. Sincer, în timp ce scriam, nu mă puteam gândi decât la faptul că individul asta, înainte de a fi senator și la a visa să fie președintele statului, a fost șoferul lui Cătălin Voicu,  un interlop care a ajuns parlamentar, condamnat la şapte ani de pârnaie cu executare, în 2013. Aia e, mi-a trecut și asta cu știrile…vedem cu ce voi umple acum.

Am zis că voiam să renunț la blogul asta, să-l las să meargă la groapa de gunoi a internetului…n-o voi face, o să-l țin de experiment. După cum se vede, l-am umplut de google adsense. Dacă-și scoate din clicurile pe reclamele afișate un euro pe lună cât mă costă hostul, o să-i desenez cu mâna stângă o statuie frumoasă. Oricum, o să mai trec când și când pe aici să văd, poate mai adaug ceva, un gând, o platitudine.

Hai, vacanță frumoasă să aveți!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: