Masina de spalat rufe de culoare neagra?

masina spalat rufe neagraNegrul este mereu la moda, dar cumva, ne-am obisnuit, cel putin cand vine vorba de electrocasnicele mari, culoarea sa fie cea clasica, alb. Am vazut frigider rosu, argintiu-metalic, dar masina de spalat rufe neagra pana azi nu am vazut. Initial am crezut ca este o fitza a celor de la Arctic, ca un model de masina de spalat rufe de culoare neagra de la ei am vazut, dar nu, se pare ca exista mai multi producatori ce s-au dedat la astfel de schimbari socante.

Acum, daca stam stramb si judecam drept, putem sa trecem peste tare cu electrocasnice de culoare alba si, asa cum ne alegem gresia si parchetul in culori putin mai atipice, de ce nu am alege in momentul in care vrem sa avem o casa cu un design cat mai modern si atragator, o masina de spalat rufe de culoare neagra? Daca se integreaza in decor, nimic nu mai conteaza.

Pentru curajosii ce vor o masina de spalat buna dar cu o culoare putin atipica,hai sa vedem daca modelul ce mi-a atras atentia mie este potrivit si merita investitia.

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, XL Door, Antracit, aceasta este masina de spalat rufe de culoare neagra vinovata pentru acest articol.

In linii mari, descrierea din link spune cam totul despre aceasta masina de spalat.  Pe langa culoarea neagra, masina are toate calitatile unei masini de spalat rufe buna. Pretul, cel putin cand este in promotie asa cum se intampla acum, este mai mult decat atractiv. Pe langa faptul ca este o masina de spalat rufe care face fata unei familii in care se spala volume mari de haine(8 KG) masina dezvolta 1200RPM si este incadrata in clasa energetica A+++

Pana aici doar lucruri bune, si daca luam in seama si programele si celelalte detalii tehnice, masina de spalat rufe de culoare neagra de la Arctic este o masina de spalat buna.

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 78
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 62
Latime 60 cm
Inaltime 84 cm
Adancime 54 cm
Diametru hublou (cm) 34
Deschidere hublou (grade) 170
Material tambur Inox
Culoare Antracit
Greutate (Kg) 71

Pe langa aceste detalii tehnice, masina de spalat Arctic APL81222XLAB beneficiaza de 15 programe de spalare dintre care unul rapid, afisaj de tip LED, functie de siguranta impotriva copiilor si programare intarzaiata.

→Click pentru mai multe detalii si pret actualizat

Pana acum, cand am mai scris despre masini de spalat rufe, am scris despre masini clasice, albe, asa cum am invatat ca este culoarea internationala a electrocasnicelor, dar nu pot sa intreb: Voi ati cumpara o masina de spalat rufe de culoare neagra?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: