Mă pregătesc de un an sabatic, vreau să iau România la pas

Că aveam o țară frumoasă nu cred că mai este cazul să zic, o zic toți, de la ultimul vietnamez sosit la anvelopat blocuri și până la primul politician al țării. Poate că lumea a zâmbit când încarceratul a zis că olandejii sunt invidioși pe satele și comunele României,#ignoranți. În fine, nu o mai lungesc că nu e de gumă, m-am hotărât să-mi iau un an sabatic și să vizitez această țară minunată.

Nu am un traseu ales, voi merge după cum bate vântul, mă voi opri prin diverse locuri, voi încerca să arat oamenilor grăbiți ce înseamnă România, voi vorbi cu oamenii locului. Mâine dimineață, în intersecție, la shaorma la Dristor, exact ca în copilărie, voi scuipa în palmă și voi lovi cu karata flegma respectivă. Voi alege traseul în funcție de direcția în care va sări scuipatul. E o metodă bună când nu ai un plan, a funcționat mereu.

Așadar, de plecat voi pleca pe bicicletă, e un mod bun de a călătorii când nu te grăbești niciunde, turul României cu bicicleta l-au mai făcut și alții înaintea mea. Nu-s primul, sper că nici ultimul…țara asta este atât de frumoasă încât trebuie vizitată pe-ndelete, la pas. Dincolo de celebrele stațiuni și atracții turistice deja cunoscute atât pe plan intern dar și internațional, România are cu ce să desfete ochiul. Timp să existe, pentru că fiecare sat sau orășel românesc are ce arăta lumii.#romanialapas.

Sponsoru

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: