Lucruri nescrise în alte locuri

Încă nu sunt 100% convins că blogul ăsta, prezent aici de față are un viitor luminos. E ceva ce nu merge, nu simt atașament față de el…Probabil, lucrul acesta ține și de faptul că l-am pornit cu un scop nedefinit, am încercat să îl tot orientez către diverse zone de interes de unde credeam eu că pot inregistra ceva venituri. Încă sunt optimist in privința acestor venituri, știu că acestea se pot crește dacă mă implic.

Cum spuneam, după ce în 3-4 ani am ridicat câteva bloguri care acum aduc venituri constante, dar am și abandonat câteva proiecte din varii motive, m-am cam hotărât ca pe acesta să  nu-l abandonez, să-l țin pe post de test și să încerc să fac ceva bani cu el. Ce o să scriu aici…păi, tot nu prea știu, chiar dacă în ultima vreme am încercat să-i dau o tentă de travel, am prin draft o mulțime de articole pe tema asta, mi-am dat seama că nu am starea necesară să povestec ce am făcut pe unde am fost dar tot mă amăgesc că sunt talentat la treaba asta.

Așa, să revin… după cum ziceam într-un articol anterior, trebuie să cresc încasările, să câștig mai mulți bani. Cum timpul meu liber este oarecum limitat și sunt și legat de un birou, când prind ceva timp liber, singura modalitate de a crește veniturile țin de on line, de blogging. Deci, cum am încă un blog personal în care sunt anumite lucruri ce nu le scriu acolo pe motiv că e citit și de oameni care mă cunosc, aici, unde sunt un anonim, o să încerc să scriu toate lucrurile pe care nu le scriu acolo.

Cum ziceam o să fie un test…o să iau blogul ăsta fără niciun cititor constant, fără notorietate și o să-l ridic. Vedem cât voi reuși, sper ca după un an să aducă venituri constante măcar pe jumătatea celorlalte bloguri. Momenta, mă uit pe statistici și am inregistrat în luna augut 1077 de vizualizări, 1.40 euro din clickurile pe reclamele de la ad sense și 4,29 lei din afiliere….deci, plec cam de la zero cu toată treaba asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: