Locul preferat pentru lectura

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand vine vorba de lecturat, trec peste cliseul acela cu, relaxat intr-un fotoliu, citea dintr-o carte…. Nu m-am simtit niciodata confortabil citind in pozitia respectiva. Bine, acum nici fotoliu nu mai am, deci, prefer alte locuri, alte pozitii pentru citit.

De obicei, citesc tolanit pe spate, in pat. Fie ca tocmai ce ma pregatesc de somn si-mi fac ritualul literar, fie ca, pentru cateva minute, in timpul zilei pun mana pe o carte, pozitia ideala este asta…pe spate, cu cartea pe piept. Uneori adorm. [AdSense-A]

E, dar cum obiceiul nu are mare treaba cu titlul, ca sa fie treaba treaba, cel mai misto loc in care citesc si-mi face deosebita placere, desi nu e chiar sanatos si dupa o vreme incep sa-mi amorteasca ciolanele, este pe wc. Cred ca cel mai mult am stat pe wc si am citit vreo doua ore. Nu-mi mai amintesc ce lecturam de am fost atat de patruns, dar stiu ca daca nu se intorcea sotia de la servici, o mai lungeam putin…mai mergea un capitol.

Gata, e tarziu, merg in pat…tocmai ce m-am apucat de Dulce Razbunare de Joe Abercrombie si vreau sa mai bag macar un capitol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: