Lidl vinde vacanțe…a mers cineva?

Probabil sunt destule persoane ce preferă să își facă cumpărăturile de la Lidl, chiar și eu uneori mai trec pe acolo, au niște produse ce nu se găsesc în alte magazine. În fine, ideea este că am tot văzut, uneori am și luat revista aia a lor cu vacanțe, lidl-tour. Au chiar și site cu vacanțele de la Lidl.

Mă, acu nu știu ce să zic, dar mă uitam pe pliantul ăla cu vacanțe Lidl și făceam o comparație cu ce există în oferta altor agenții de turism. Băi, cam scumpuț…prețuri mari la tot ce oferă. Nu mai pun la socoteală că la anumite oferte de vacanță de la Lidl, dacă te organizezi de capul tău, ieși chiar la jumătate de preț. Na, or avea ei nișa lor, or fi setați pe persoane mai în vârstă…probabil, dacă încă organizează astfel de vacanțe, le-o merge.

Ideea este că eu nu știu pe nimeni care să fi cumpărat ceva vacanță de la Lidl. Și am mai discutat problema asta cu diverși cunoscuți, unii dintre ei clienți fideli ai Lidl.

Da…am vrut să fac o comparație între o efertă de la lidl tour și ăștia de la veltravel…m-am oprit, că pe site-ul lidl tour, vacanțele sunt organizate de alte agenții…ei doar promovează ofertele de vacanțe ale ăstora. Probabil, au ceva comision, ceva taxă de publicitate..asta fiind și motivul pentru care mie-mi păreau scumpe vacanțele de la Lidl.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: