Lapte praf aptamil ieftin la emag

Cum am ajuns la concluzia ca la emag gasesti lapte praf aptamil ieftin? Simplu, prin comparatie. M-am raportat la pretul la care am cumparat lapte praf aptamil dintr-o farmacie si pretul de pe emag pentru acelasi Lapte praf Nutricia Aptamil 1 pentru bebelusi. 

Ziceam intr-un articol anterior ca sotia este insarcinata. Intre timp nu mai este, a nascut. Fix la o zi dupa ce a venit acasa cu bebelusa a avut o problema si a avut nevoie de ceva tratament. Nu a mai putut sa o alapteze la san 24 de ore, drept urmare, am mers la farmacie si am cumparat lapte praf Aptamil. Intrebasem la maternitate ce lapte praf a primit micuta, sa stim in caz ca avem nevoie sa suplimentam.

Si, exact cum spuneam mai sus, a fost nevoie de suplinire cu lapte praf. Toate astea se intamplau seara, nu era timp de cautat lapte praf aptamil ieftin…am intrat in prima farmacie si nu aveau. Am gasit in a doua farmacie la 68 lei cutia de 800 g. Comparativ, la emag, acelas lapte praf Aptamil 1, pret 51 lei. Se poate verifica aici: emag,pret lapte praf Aptamil 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: