simona trasca,noul iubit

Încrederea vedetelor

Cum lumea nu duce lipsă de prosti, iar cum femeile sunt parte din această lume, prin aportul acestora din urma, prostia tinde spre infinit.

Cred ca toţi sunteţi de acord ca televiziunea funcţionează ca o lampă in jurul careia,  ca niste molii,  toate starletele mișuna intr-un grețos dans de imperechere pe bani.Este suficient sa deschizi televizorul si vei vedea cine este disponibilă la o scurtă ridicare de coadă. Asta nu e prostitutie, damele repective nu sunt curve iesite la produs..este high life.

La o emisiune culturala, nu mai retin dacă era la Mihai Mortal sau la Cristi Bancu, mai zilele trecute, invitată era o blonda cu ţâţe mari si buze pe masura, pe numele ei de stradă scenă, Simona Trașcă.

Ei bine, tuta asta tocmai povestea despre noua ei relatie, despre ce iubire nebună bazată pe incredere traieste ea și cât de implinită se simte in noua ipostaza.

Acum voi știți  la ce se rezumă increderea la o blondă din showbiz-ul romanesc?  La facebook.  Dovada supremă de incredere oferita de o ţoapă, este sa-i oferi partenerului, parola contului de facebook. A…și să nu uit, incă o dovada că Simona Trașcă are incredere in iubitul ei, ar fi aceea ca nu se mai incuie in baie pentru a vorbi la telefon.

simona trasca,noul iubit

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: