În timp ce unii iau credite pentru vacanțe, am început să câștig bani pentru același lucru

 

Tu ai opta pentru un împrumut rapid pentru a merge în vacanță?

Faptul că există agenții de turism care vând vacanțe în rate este știut, cumva, vrei nu vrei, trebuie să-ți promovezi pachetul turistic, să iei fața altora și, într-o lume în care tot mai mulți oameni trăiesc pe credit, o vacanță în rate n-o fi un capăt de lume. Mai sunt și agenții care te primesc inclusiv cu tichetele de vacanță oferite de stat, dar lucrul acesta este valabil doar pentru destinații din România. În fine, nu conrează, ideea era că sunt o grămadă de oameni care fac credite la bancă sau la alte entități financiare pentru vacanță. Poate nu iau creditul respectiv fix pentru achitarea pachetului turisti, aici sunt destule oferte atractive dacă sunt luate din timp sau, după caz, last minute.

Așa, că tot ziceam recent că am niște prieteni care o ard de ani de zile prin vacanțe, prin genul de destinații ce dau bine la statusul de facebook, cu împrumuturi și overdrafturi. Banii lor, treaba lor, nu sunt în măsură să judec un om că se împrumută să meargă în vacanță. Cine știe, poate, dacă eram într-o astfel de situație aș fi apelat la un împrumut pentru vacanță, aș fi suportat costurile suplimentare și aș fi dus copii la mare….dar nu sunt și mă bucur. Deci, nu condam pe nimeni, eventual dau și câteva link-uri către câteva ifn-uri din aste de la care poti obține un credit urgent. Pentru majoritatea solicitărilor de astfel de împrumuturi rapide, condițiile sunt simplificate la maxim, completezi un formular pe site-ul lor si, ai nevoie doar de un cont bancar în cazul în care ti-au aprobat împrumutul.  Cum și aici e concurență, primești banii în cont în doar câteva ore de la aprobare. Există ifn-uri care oferă împrumuturi chiar și celor cu  istoric negativ la Biroul de Credit.

Deci, de unde obții un împrumut rapid? Link-urile promise cu ifn-urile care oferă credite rapide dacă aplici on line.

  1. VivaCredit.ro– de la Vivacredit poți obține un împrumut rapit chiar dacă ai fost raportat la Biroul de Credite.
  2. Ferratum.ro– oferă unul dintre cele mai rapide credite. Nu acceptă persoane raportate la Biroul de Credite dar dacă iei primul împrumut de la ei, ai dobândă zero dacă rambursezi creditul anticipat.
  3. Provident.ro– una dintre cele mai vechi societăți care oferă astfel de împrumuturi rapide. Pentru un împrumut de la provident poți aplica de la vârsta de 18 ani.
  4. Creditprime.ro– aplici on line și primești mesaj cu suma maximă pe care o poți împrumuta. Poți ridica banii și de la BCR dacă nu ai cont bancar.
  5. Creditfix.ro– oferă credite persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 ani și 70 de ani. Solicită dovada unor venituri de minim 500 lei.

Bun, astea sunt doar câteva dintre cele mai populare instituții nebancare care oferă împrumuturi rapide. După cum vedeți, cam fiecare societate care oferă astfel de împrumuturi rapide încearcă să vină cu ceva avantaje la creditele oferite, cu este cazul Vivacredit care oferă credite chiar și celor care sunt raportați la Biroul de credite sau Ferratum.ro care nu percepe dobândă la primul credit luat de la ei dacă este rambursat anticipat. Despre dobânzile percepute nu intru în detalii, acestea sunt în funcție de suma împrumutată, de perioadă…este de vazut pentru fiecare solicitant în parte. Majoritatea celor care apelează la astfel de credite rapide, au aplicat on line pentru un astfel de credit.

Bun, acum că am dezbătut puțin și subiectul creditelor nebancare și am dat și câteva exemple de unde poți obține un credit rapid ân caz de nevoie, revin la titlu. Am zis că cunosc persoane care iau credit pentru vacanță dar eu câștig bani pentru a nu fi nevoit să aplic la un astfel de credit. E, de o săptămână de când am început să postez zilnic pe blogul acesta, am câștigat din clicurile pe reclamele afișate aproape un euro. Da, e puțin dar…leu cu leu se face suta. În fine, articolul acesta despre credite rapide sper să-mi crească veniturile înregistrate din reclame, concureța fiind una ridicată pe piața celor care oferă împrumuturi rapide, costul plătit de aceste firme către google pentru a le afișa reclamele este mai mare.Implicit suma care îmi revine mie în caazul în care cineva ajunge pe site-ul meu interesat de obținerea unui credit rapid. Aia e, mereu e nevoie de bani pentru vacanță, și fiecare face rost de ei prin propriile metode.

1 thought on “În timp ce unii iau credite pentru vacanțe, am început să câștig bani pentru același lucru”

  1. Pingback: E criză, ce faci când se termină banii? - Două...din România

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: