In ce zi este black friday 2018?

In ce zi este black friday 2018? Probabil, intrebarea asta si-au pus-o multe persoane inca de la black friday-ul trecut. Desi, cumva, comerciantii online din Romania au reusit sa transforme evenimentul facandu-l sa-si piarda din stralucirea si valoarea data de americani prin organizarea de black friday-uri timpurii, sezoniere, de miercuri, vara si primavara, black friday ramane totusi un eveniment important asteptat de multi.

In ce zi este Black Friday 2018

Inca nu se  stie. Toata lumea asteapta ca eMag sa anunte data la care va avea loc Black Friday 2018. Ca vrem sau nu, Black Friday ramane si in 2018 evenimentul asociat cel mai mult magazinului eMag. In fine, cel mai probabil data pentru Black Friday 2018 va fi 16 noiembrie si nu 24 noiembrie data internationala Black Friday. Asa e la noi, trebuie sa avem timp sa livram inainte de vacanta de 1 decembrie. Emag hotaraste data…restul magazinelor sunt cu campaniile pregatite, asteapta doar sa se stabileasca data. Cu siguranta vor fi magazine ce vor incepe black friday-ul mai devreme, poate chiar de la 1 noiembrie…sa fie siguri ca vor apuca sa ciuguleasca ceva. Asa s-a intamplat si in anii trecuti si asa s-a ajuns ca black friday sa ajunga ce a ajuns.

Vedem, urmarim…Pana acum nu am primit notificare despre Black Friday 2018 decat de la bestkids.ro, o notificare prin care ma sfatuiau sa stau cu ochii pe ei, pe motiv ca se apropie cel mai important eveniment al anului…Black Friday 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: