Imaginea contează

sea-1002804_1920Pentru o mai buna propagare in mediul online si mai ales pe retele de socializare, orice articol urcat pe site, are nevoie de o imagine cat mai atragatoare. Ideal ar fi ca imaginea sa fie o fotografie realizata chiar de tine, dar daca din varii motive nu deţii o astfel de fotografie vei  cauta pe internet o astfel de imagine care sa reprezinte cat mai bine proiectul tau.Unele imagini sunt protejate de drepturile de autor, iar altele, din punct de vedere al calitatii, nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Dar cum am mai spus, internetul ofera oportunitati infinite si daca cauti, vei gasi  si unele site-uri cu poze gratis, poze calitative ce pot fi folosite in diverse proiecte.Dezavantajul la aceste site-uri ce ofera poze gratuite, consta in faptul ca fotografia folosita de tine, mai poate fi folosita si de altii.

Ca fapt divers, in speranta ca poate fi de ajutor, am gasit cateva site-uri unde  fotografiile sunt gratis.

Pixabay, PhotoPin, Unsplash, StockSnap.

In sperata ca va sunt de ajutor aceste site-uri, la final va dau un mic sfat…folositi imagini gratis, dar cu moderatie, incercati sa faceti chiar voi acele imagini.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: