Iar despre bani..cum poți să câștigi 1000 de euro lunar

Nu că ar fi ceva rău să mă las întreținut de nevastă, să frec duda în stil mare și să trăiesc pe banii soției. Cred că ar fi #vis. În fine, momentan se anunță nasoale bo$$, s-a dus nevasta azi la al treilea interviu, ăla final în care discută despre bani. Zic că e nasol, că ea le cam cere un salariu dublu față de ce câștigă în momentul ăsta și, deși nu suntem cuplu din ăla modern, gen, fiecare cu banii lui, parcă instinctul ăla ancestral de vânător cu testosteron mă cam mână din urmă să câștig măcar cât câștigă femeia. Asta așa, că tot e fluturată chestia aia cu egalitatea de secs.

Deci, în condițiile în care banii sunt la gramada, cheltuiți și investiți ca într-o familie normală, faptul că soția va câștiga mai mulți bani, mă cam obligă să pun osul la treabă să ridic din nou ștacheta. A, nu e concurență, e un motiv în plus să mai încordez puțin mușchiul, că în ultima vreme m-am mulțumit cu mai puțin și nu a fost bine. Aia e, crește salariul soției, trag și eu mai tare, vor intra și mai mulți bani la bugetul familiei, #crestevenitu.

Bun, ca să fie treaba treabă, acum vreo 5 ani și ceva am renunțat la un salariu bunicel, pentru ceva puțin peste minimul pe economie. Sincer, a fost un șoc, când m-am uitat în ziua de salariu în cont, mi-a venit să plâng la vederea celor 1625 de lei, salariu pe lună. Jale boss, nu doresc nimănui să treacă prin asta. În fine, are și jobul asta prost plătit avantajele lui…e sigur, pot pleca când am nevoie, e aproape de casă și muncesc mai mult pentru mine decât pentru angajator. În fine, principalul motiv pentru care am acceptat jobul ăsta pe salariu mic este tocmai timpul ce îl am pentru mine…am profitat de el și după o vreme am ajuns să câștig cumulat mai mult decât salariul la fostul job. Da acu e groasă, dacă bate palma nevasta cu ăștia, dacă mă uit și socotesc ce câștiguri am adunat luna trecută, pentru a egala salariul soției, trebuie să-mi pun neuronul la treabă, să vad de unde mai scot pe lângă ce fac acum, încă aproximativ 1000 de euro. Pfff…pare complicat, e o sumă destul de mare pentru România, știu familii care nu câștigă cumulat banii ăștia da ce să faci, o iau ca pe o provocare și, deși nu-mi place să-mi stabilesc termene, 1 septembrie 2020 sper să fie rezolvată problema. Bine, să fiu arogant pe banii nevestei, sper să nu se trezească ăștia să-i mai mărească salariul..

Nu știu, poate o fi vreunul care va citi pe aici și s-o trezi că vrea să ajute cu un sfat, deci, cititorule, dacă ai idee cum pot să câștig încă 1000 de euro pe internet, nu fi sfios, ajută-ți aproapele…c-o bea și el o bere în cinstea ta. Cam asta e chestia, dacă vrei mai mult, trebuie ceva implicare…faptul că stai și atârni pe un salariu oarecare cu speranța că va fi bine, nu e neapărat cea mai bună soluție…schimbi, adaptezi, improvizezi, investești…Faci ceva, că să stai să aștepți de la alți, nu e neapărat ceamai sănătoasă soluție.

1 thought on “Iar despre bani..cum poți să câștigi 1000 de euro lunar”

  1. Pingback: Am ajuns la o sută...mai am până la o mie - Două.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: