Iar bicicleta de fitness ieftina… Techfit B490

Am mai scris pe aici despre biciclete de fitness. Si despre biciclete de fitness ieftine si despre unele mai scumpe. Am urmarit si promotii, am avut si variante pe buget. Intr-un final, din varii motive, am scris tot mai putin. Inca nu am lasat blogul asta in paragina dar, cand ai doi copii si servici, cand mai iesi si la miscare dimineata, cand mai ai si alte activitati…parca timpul nu mai ajunge.Techfit B 490 este varianta îmbunătățită a uneia dintre cele mai populare biciclete de cameră, B400.

Azi, ca tot nu am somn, am mai facut ceva ordine prin blog, incerc sa-l cosmetizez putin, sa mai actualizez informatii. Si am ajuns la bicicleta de fitness ieftina…Bine, nu e chiar cea mai ieftina bicicleta de fitness, e in bugetul acela mediu ce s-ar plati pentru o bicicleta de fitness bunaBicicleta fitness Techfit B490… o chestie destul de surprinzatoare, mi-a zis un prieten că a fost  mai ieftina la Flanco decat la eMag. Surprinzatoare chestie, de obicei preturile flanco sunt egale sau o idee mai mari decat la emag. Am verificat și nu era așa, era mai scump cu vreo 15 lei la Flanco.

Nu este o diferenta uriasa, dar asta este…momentan acest model de bicicleta de fitness are un pret mai bun tot la eMag decât la flanco….e greu să te bați cu liderul.

Si daca tot am ajuns la bicicleta de fitness Techfit B400, am mai cautat si pe alte magazine sa vad daca exista si variante mai ieftine.

Cam greu de gasit pret mai bun. Acum, daca tot am deschis subiectul cu aceasta bicicleta de fitness, hai sa vedem ce poate, daca merita pretul.

Bicicleta de fitness B490 de la TECHFIT este ideala pentru utilizatori de toate varstele.  B490 vine cu sistem de franare magnetica cu 8 nivele de rezistenta, volanta de 7 kg si afisaj electronic cu 6 functii.  Bicicleta de fitness TECHFIT B490 este echipata cu sa si ghidon ajustabil,  pedale cu curea pentru priza o excelenta, fiind excelenta pentru utilizare in confortul casei.

  • Greutate sistem volanta: 7 kg Franare magnetica: 8 nivele de rezistenta
  • 6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri) Display: LCD
  • Sarcina max. admisa: 130 KG
  • Sa confortabila ajustabila vertical si adancime
  • Ghidon ajustabil Pedale cu curea
  • Ajustare planeitate

Indicatii utilizare: tonifiere, pierdere in greutate, recuperare dupa accidentari (la recomandarea medicului) Bicicleta de exercitii B400 de la TECHFIT permite o miscare ciclica, accesibila oricarei grupe de varsta.  Cu ajutorul bicicletei se poate practica un exercitiu cardiovascular excelent. B490 poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor.

Concluzie finala, este o bicicleta buna ce merita luata in considerare in momentul in care se doreste cumpararea unei astfel de biciclete. Stiu ca am mai zis dar o mai repet…vara este momentul in care preturile la bicicletele de fitness este mai mic. Cum s-a racit vremea, preturile incep sa creasca…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d