Ia un loc….

Întâmplarea face că în ultima vreme am lăsat site-ul ăsta să lâncezească. Din lipsă de timp, din lipsă de inspirație, din mai multe motive. Acum, că treburile s-au mai liniștit, am zis că e timpul să mai scriu una alta pe aici. Cum internetul evoluează și e plin de povești, eu care funcționez pe provocări, cred că mi-am găsit provocarea. Să scriu despre scaune. Ideea mi-a venitdimineață când am fost nevoit să aștept aproape două ore pe un scaun tare incomod. Da, nu e vina mea că anumiți designeri din nevoia de a face ceva diferit, apelează la niște scaune care și-au pierdut esența pentru care au fost creeate. Confort și Utilitate.

Altfel, chinuit, m-am uitat pe google cum stă treaba cu scaunele. Ofertă există, căutare pentru scaune comandate on line se pare că există sau măcar idee de inspirație. Bine, grosul e pe scaune de birou și pe scaune de gaming dar na, până la urmă, deși concurența este ridicată, sper ca din activitatea asta să câștig măcar cât să plătesc domeniul și serverul.

Cum ziceam, e o provocare…voi încerca ca prin articolele despre scaune și alte chestiuni conexe să iau fața unor site-uri în care s-a investit bani. Eu mă limitez la a investi timp…că din acesta se pare că am momentan. Și pentru că există un început pentru toate, următorul articol va fi un fel de review pentru scaunul pe care mă sprijin eu zilnic la birou. Scaun Birou Off

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d