Heinner marcă germană?

pareri produse marca heinner

Una dintre cele mai populare căutări pe google când vine vorba despre marca Heinner ține de originea acestui brand pentru că da, Heinner a este un brand. Oamenii vor să știe de unde vine această marcă cu rezonanță nemțească, termenul „Heinner marcă germană” fiind unul foarte uzitat în căutările pe internet. Însă răspunsul poate fi foarte surprinzător pentru mare parte dintre cei interesați de marca Heinner…Marca Heinner este una cât se poate de românească, Heinner fiind o marcă înregistrată la OSIM de firma S.C. NETWORK ONE DISTRIBUTION S.R.L, o firmă care are legături foarte strânse cu eMAG, de aici probabil și explicația pentru că la eMAG sunt listate mare parte dintre produsele Heinner…aproximativ 2059 de produse marca Heinner listate pe emag la momentul acesta.

Vezi aici toate produsele marca Heinner

Sper că nu sunteți dezamăgiți de acest fapt, dacă veți căuta păreri despre marca Heinner, două lucruri vor sări în ochi: prețurile mici și review-urile bunicele, nu o să găsiți review-uri foarte negative chiar dacă produsele marca Heinner sunt printre cele mai ieftine…semnal că Heinner are un raport calitate-preț bun.

Potrivit informațiilor despre brandul Heinner, acesta a intrat pe piața din România în anul 2011 cu 100 de produse în portofoliu și a ajuns azi la ce ziceam mai sus,  2059 de produse marca Heinner listate pe emag. Bun, dincolo de faptul că popularitatea mărcii este influiențată de emag nu cred că acest brand ar fi rezistat dacă produsele erau de calitate îndoielnică. Faptul că prețurile la produsele marca Heinner sunt mici comparativ cu alte mărci concurente nu ar fi dus la dezvoltarea și popularitatea brandului dacă nu ar fi existat acel raport calitate-preț care să mulțumească cumpărătorul final.

Concluzie: Marca Heinner este o marcă românească deținută de S.C. NETWORK ONE DISTRIBUTION S.R.L, majoritatea produselor fiind fabricate în China și Turcia. În cazul unei achiziții pe lowbudget, în condițiile în care părerile despre produsele Heinner sunt ok, cred că merită luat în calcul acest brand.

6 thoughts on “Heinner marcă germană?”

  1. Pingback: A fost un an bun pentru blogging - Două.ro

  2. Pingback: Un an slab - Două.ro

  3. Pingback: Electrocasnice marca FRAM – Grota Project

  4. Nechita Mariana

    Sunt dezamăgită de produsele heinner , am masina de spalat haine și masina de spalat vase

  5. Culmea e că(dacă aveți dreptate) am cumpărat un produs Heinner de la un hypermarket cu 300 de lei mai ieftin decât la eMag. Pot proba cu printscreen-uri. Așadar… ce ne spune asta despre iubitul nostru magazin online?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: