Hatereala si aventuri

Inca sunt plin de spume dupa faza de ieri. Bine, au mai fost si alte faze care au contribuit la starea mea actuala. In fine(pare ca treaba asta cu in fine, devine licenta poetica, ca prea o folosesc des) mi-am dat seama ca ideea asta de-a face recenzii de carte nu-i de mine…de fiecare data cand vreau sa fac lucrul asta un gand primeaza…plm, ce plus aduc eu unei carti printr-o recenzie? oricum, majoritatea celor care fac recenzii, fac lucrul asta pentru comisionul ala de 8-10% din valoarea cartii…si atunci, plm, voi incerca sa recomand anumite carti dar fara recenzii. Deci, aici o sa-mi vars spumele.

Acum, revenind la titlu, am un prieten care a pornit o campanie de strangere de fonduri pe facebook. Prin link vedeti despre ce e vorba si poate faceti si o donatie…eu am facut ca-mi place scopul. Omul vrea sa participe la un concurs nautic, traversarea oceanului Atlantic intr-o barca cu panze. Ok, l-am promovat si-l promovez si eu cat pot…

Acum, hatereala...un alt tip si-a cumparat recent un dslr si-i face pula mare lui Zuckerberg incarcand poze la greu. Normal, like si comentarii…trafic pe facebook.  La trol, comentez ceva de genul, misto poze, ti-ai schimbat telefonul? Prin comentarii alte felicitari, chiar si de la un prieten care participase cu un share si o donatie la strangerea de fonduri de mai sus. Artistul asta cu dslr-ul, modest de felul lui, baga ceva coment ca

vezi ca deja am descoperit limitele la obiectivele de care dispun. Imediat bag si eu un share la sponzorizare, ca vad ca e la moda

Asta asa, rautati gratuite cu tinta directa la prietenul cu barca. Ce mi-a placut, a fost raspunsul dat de interlocutor:

eu sper ca visurile tale au limite mult mai mari decat obiectivele foto

Arssss…a cam simtit-o baiatu, ca nu-i prost, e doar un intelectual ce incearca sa-si inabuse rautatile gratuite. Plm, asta daca si-ar face campanie de donatii pentru cacaturile alea de obiective, de la mine ar primi fix un like…eventual.

Revenind la aventura nautica a prietenului, pe motiv ca acest blog inca mai are legatura cu cartile, asa cum zicea si cel cu donatiile, pasiunea pentru navigatie s-a nascut in el in momentul in care i-a facut nevasta cadou o carte, Bătrînul si Marea a lui Hemingway. plm, uite de ce e bine sa citesti…iti vin idei.

Acum, ce sa zic…o sa-l citez pe Batranul Santiago…Am iesit prea in larg…Si Eugen chiar o sa iasa prea in larg, dar aici e o mica mare diferenta intre cacatul ala de dslr cu obiective fara secrete  si o traversare a Atlanticului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: