Hai, fă-te polițist…o poză cu un polițist cu gleznele la vedere a rupt facebook-ul

A apărut ieri pe facebook o fotografie cu un polițist fără ciorapi. Știți voi, băiețaș din ăla cu glezne la vedere, probabil epilat că nu se vede prea bine din poză…În fine, am stat azi și am citit comentariile de pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor” și am râs cu muci. Dincolo de faptul că postarea a cam rupt internetul, am rămas în cap cu o melodie…Hai, fă-te polițist , melodia pentru care sindicatul Polițiștilor i-a dat în judecată și a pierdut desigur, pe băieții de la Paraziții. A, și cu încă un vers, tot din Paraziții….Şi ce frumos e pe stradă, bărbatu e fragil ca domnişoara,
Dacă începe războiul ne apăram ţara cu Solcanu şi cu Zara?


N-am nimic cu omu, se poate îmbraca cum vrea în timpul liber, dar chiar în halul ăsta a ajuns Poliția Română? Le cam dau dreptate celor de pe pagina de facebook care, dincolo de miștourile pe seama polițistului fără ciorapi, atrageau atenția că e vorba de haina statului și nu e ok să-ți bați joc de ea în asemenea hal.

Nu știu cum aș fi reacționat dacă s-ar fi trezit milițică ăsta să-mi ceară actele la controlol…probabil, nu-l chestionam pe treaba asta cu lipsa ciorapilor…sau, cine știe. D-aia zic, de câte ori încearcă să-și mai spele puțin imaginea polițistul român, apare câte un specimen din ăsta și fute meciul.

Pantaloni mulați, gleznuțe la vedere, pantofi cu ciucurași. Am primit de la zeci de oameni fotografia și toți mă întrebau: „O postezi? O postezi? Ce părere ai despre colegul tău?” Ce părere să am? Comisarul Moldovan aka Sergiu Nicolaescu, cred că se răsucește în mormânt. Nu credeam că există așa ceva și nici că voi vedea așa ceva. #băbăiatule Îmi închipui ce ar însemna să te duci cu un astfel de om pe stradă la o intervenție, deși, la cum e ferchezuit, mi-e greu să accept că lucrează în stradă. Probabil ai nevoie de o poșetă cu care să lovești infractorii în cap, că altceva nu văd ce ai putea pune pe curelușa pantalonilor. Prietene, tu ai nevoie de absorbante, nu de sucuri, nu te supăra pe mine. Sau eventual de o ședință la solar, o epilare definitivă, o programare la unghiuțe și una la o esteticiană pentru „pârscene”. Sper să citești fiecare cuvințel și să iei aminte. Uniforma aia nu e pentru a-ți bate joc de ea. Sunt colegi care au fost înjunghiați, loviți, împușcați, unii au murit cu sângele șiroind pe ea. Dacă vrei să arăți ca un fotomodel, poți să te îmbraci unde vrei tu, nu la muncă. Nu ți-o spun în nume de rău și să nu crezi că sunt primul care postează fotografia asta sau că vreau să-ți fac rău. Ești „vedetă” deja în mediul online. Știi care e partea proastă? Că sunt mii de polițiști care luptă din greu pentru imaginea asta a instituției, așa cum e ea, mai bună sau mai rea. Și, dintr-odată, un singur om, ca tine, distruge tot ceea ce au clădit din greu alții. Dacă ți-au rămas mici pantalonii și nu ai bani de alții, dacă nu mai ai pantofi și nu mai ai bani de alții, te rog să îmi scrii și îți cumpăr personal câte două perechi din fiecare. Doar să nu mai apari în halul ăsta la muncă. a scris adminul paginii de Facebook „Polițiștii au umor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: