Google nu s-a prins că m-am întors în țară…

Google nu s-a prins că m-am întors în țară…încă afișează anunțuri în bulgară. Am fost tentat să dau un click pe un astfel de anunț însă m-am liniștit, în condițiile în care google percepe grosul din suma licitată, 3-15 cenți cât ar fi luat publisherul nu cred că l-ar fi îmbogățit. În fine, nu vreau nici să încurajez îmbogățirea lu ăla de la google…are destui bani.

Și m-am blocat din nou, iar nu mai am habar ce să scriu…știu doar că trebuie să o fac și, probabil că trebuie să merg pe dictonul ăla comunist, prin cantitate să ajung la calitate.

Deși am avut o săptămână întreagă în care nu m-am atins de site-uri, deși m-am tot gândit ce să fac, cum să fac să ating targetul ăla despre care am mai scris, încă n-am prins ideea salvatore pe care să o pot monetiza la capacitate maximă. Am încercat ieri niște chestii, mi-a zis un prieten că ar trebui să marșez pe niște chestii turistice legate de Bulgaria că tot am bântuit mult pe acolo în ultimii 5-6 ani de când lucrez cu bulgarii dar n-am starea necesară pentru treaba asta. Poate într-o zi am s-o fac, chiar dacă internetul este plin de sfaturi și recomandări turistice din Bulgaria…ceva nou, ceva în plus nu cred că deranjează pe nimeni mai ales că la ultimile două ieșiri în Bulgaria n-am văzut picior de român. Cred că e ceva, mai ales că mă întrebam de ce ar face bulgarii un hotel de 5 stele într-un orășel ce nu este tocmai turistic. În fine, eu m-am bucurat de el, m-am destrăbălat în pișcină, le-am mâncat mâncarea și le-am beut vinul și berea.

Uite că mi-a venit o idee, trebuie să caut să văd detalii și poate o să încep o serie despre hoteluri, că tot am mai încercat treaba asta, hoteluri cu piscină în Bulgaria. Cred că sunt ceva interese pentru treaba asta…dacă tot mergi în Bulgaria de ce să nu cauți un hotel cu piscină aproape de București? Vedem, analizăm…Booking.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: