Goana dupa cadou

casuta cu papusi lidlDa, la mine goana dupa cadou a avut loc azi, nu inainte de craciun, cand, ca orice om normal cu sotie calculata si responsabila, cadourile au fost achizitionate din timp. Dar, cum exista si un dar, am comis o mica greseala. I-am luat celei mici, de fapt Mosu’ i-a luat, o casuta cu papusi, de la Lidl. Si cum casuta trebuia montata, am asteptat intai s-o primeasca si mai apoi s-o montam….aici a fost greseala. Si cum necuratul nu are liber nici in ziua de craciun, si-a bagat coada si cum am strans primul surub(mare, din plastic) acesta a crapat si s-a ales praful de casuta cu papusii a fica’mi.

Iadul pe pamant…ca-mi doream, ca o vreau. I-am explicat cu greu ca Mos Craciun era foarte grabit si nu a fost atent si i-a adus o jucarie stricata, dar ne-a lasat bonul si putem schimba cu  una buna. Intr-un final, a inteles, dar atunci au inceput grijile noastre. Stiam ca cei de la Lidl au stocuri reduse, iar sansele de-a mai gasi o alta casuta pentru papusi erau foarte reduse. Cum pe 26 cei de la Lidl nu au lucrat, azi, la prima ora a diminetii, m-am infiintat cu casuta in brate la Lidl-ul de pe Fizicienilor. Gandul era s-o schimb…dar asa cum m-am asteptat, alta casuta nu mai exista pe stoc. Mi-au inapoiat banii si am pornit in tromba catre un alt magazin Lidl…cel de pe splai. Aici, din nou, ghinion. O doamna m-a sfatuit sa merg spre Luica, exista si acolo un Lidl. Noroc ca era liber si am ajuns repede. Doar pentru a descoperi inca o data stoc zero la casuta pentru papusi.

Noroc ca aici am dat peste un angajat ce mi-a recomandat sa merg la Lidl-ul de pe soseaua Berceni, ca este mare si deschis recent, iar el a fost acolo la inagurare si stia cata marfa au primit. Si asa am facut.

Si cum am ajuns, am avut jumatate de noroc. Adica, am gasit casuta pentru papusi, doar ca, am gasit varianta cheala, ce-a fara mobilier si fara papusele. Am sunat-o pe nevasta, i-am dat raportul si a ramasa ca daca nu gasesc varianta initiala care sa cotina si papusele si mobilierul, cautam o varianta pe internet…mai scumpa, dar sa nu lasam copilul dezamagit de Mos Craciun.

Si cum eram in pragul renuntari, iar obiceiul meu cand intru intr-un Lidl este sa dau un ochi si pe la ce mai au ei in oferta, m-am mai invartit putin prin magazin. Si bine am facut…intr-o cutie mare, pe sub multe alte produse aruncate de-a valma, mi-a atras atentia, o cutie. Am scormonit si am gasit…ultima casuta pentru papusi. Si uite asa, am reusit si am salvat craciunul copilului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: