Garda de corp a regelui regelui Salman a fost împușcată

Mi-a picat știrea asta care zice că bodyguard-ul regelui Salman al Arabiei Saudite a fost împușcat mortal în cursul unei „dispute personale” cu unul dintre prietenii săi și i-am dat repede cu click…așa-i duminica, ești relaxat, citești că garda regelui Salam a fost împușcată..deh, Salam, Salman…

În fine, diferență doar de bani și de coroană, la Salam al nostru, coroana fiind doar cu numele, iar la banii lăutarului nu mă bag că nu mă plătește de contabil. În fine, dacă tot l-au împușcat, am zis să dau un ochi pe toată știrea. și zice cam așa la Digi:

Conform purtătorului de cuvânt, incidentul s-a petrecut în timp ce generalul Fagham se afla într-o vizită la un prieten la locuinţa căruia se mai aflau şi alţi invitaţi, la Jeddah, în vestul ţării. În urma unei „dispute” verbale, unul din invitaţi, şi el un prieten al lui Fagham, a plecat şi a revenit cu o armă, cu care a deschis focul asupra generalului, rănindu-l mortal. Agresorul a mai rănit două persoane – un saudit şi un angajat filipinez -, după care s-a baricadat şi a intrat într-un schimb de focuri cu poliţia, în care atacatorul generalului a fost împuşcat mortal, iar cinci poliţişti au fost răniţi, a precizat aceeaşi sursă.

Bun…și mă gândeam eu așa…băh, dacă ala a reușit să-l ciuruiască pe bodyguard-ul regelui Salman al Arabiei Saudite(mă gândesc că era ceva de capul lui, nu era genul de bodyguard de-l întâlnești la Mega) pe încă un prieten de-al lor despre care presupun că era și ăla ușor pregătit, de filipinez nu zic nimic, doar în filmele cu Cichi Cean găsesți vreun karatist deghizat în grădinar și a mai și rănit vreo 5 polițiști, cred că dacă omul supraviețuia, ar fi trebuit să-i ia locul lui Abdel Aziz al-Fagham asta, că prea era bun. Mă gândesc…păcat că a murit și ăsta.

Și mai e o chestie acum…a crăpat bodyguard-ul, o crăpat și ăla de l-a crăpat pe bodyguard și a rămas un post vacant…băi, voi vă dați seama ce o fi pe capul regelui Salam Salman al Arabiei Saudite acum? După ce i-au aruncat ăia cu petarde în rafinării, acum rămâi fără ăla care ar fi trebuit să te păzească. Dacă noul bodyguar o fi vreunul de primește ceva dividende de prin Iran sau de pe la rebelii Huthi? E, cum e mă? Să fii regele Arabiei Saudite, unul dintre cei mai bogați regi din lume, avea vreo 57 miliarde de dolari acum ceva vreme, și totuși să ai ceva dubii că la banii tăi, cel pe care l-ai angajat să te păzească s-ar putea să mai clipească în momentele critice…#nasol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: