Friteuza Hot Air Fryer, tot o friteuză bună fără ulei

Am ajuns să citesc păreriri despre friteuza Hot Air Fryer printr-o recamă afișată pe un site. M-a atras faptul că din reclama afișată, friteuza asta seamănă puțin cu friteuza Delimano despre care am scris recent. Doar seamnă, aceasta are display cu led în timp ce friteuza Delimano, are butoane, în rest, par destul de identice. Ca idee și această friteuză este una care nu folosește ulei, și, în condițiile în care am mai scris despre friteuze pe blog, pot trece și acest model de friteuză drept opțiune în momentul în care vrei să achiziționezi o friteuză fără ulei. Poți vizualiza friteuza Hot Air Fryer aici: https://aloshop.tv/bucatarie/hot-air-fryer, alte friteuze cu aer fierbinte putând fi vizualizate pentru comparație, atât calitativă dar și a prețului, aici.

Ca și păreriri despre friteuza Hot Air Fryer, vândută de AloShop.tv, un magazin care la fel ca și cei care comercializează friteuza Delimano, se promovează și pe posturile tv cu emisiuni de tip teleshoping, am găsit pe câteva site-uri, părereri interesante. Una peste alta, cei ce au achiziționat acest tip de friteuză fără ulei sunt mulțumiți, toți declară că este o friteuză fără ulei bună, care merită merită prețul. Ca și preț, friteuza Hot Air Fryer are un preț de 399 de lei în momentul în care scriu aceste rânduri. Este și această friteuză fără ulei o alternativă la celelalte friteuze fără ulei ieftine despre care am mai scris. Ca principiu de funcționare, friteuzele fără ulei, folosesc curenții de aer fierbinte pentru a găti alimentele. Termenul de „fără ulei” s-a câștigat în condițiile în care, la aceste friteuze, cantitatea de ulei folosit este infimă. O singură lingură de ulei este suficient în momentul în care ne dorim o porție de cartofi. Comparativ cu friteuzele clasice, cele în care cartofii sunt prăjiți efectiv într-o baie de ulei încins, alimentele gătite în friteuzele cu aer fierbinte sunt mult mai sănătoase.

Ca și specificații tehnice ale friteuzei Hot Air Fryer avem o friteuză cu volum de 2,5 litri, în care poți prăji aproximativ 1 kilogram de cartofi odată. La capitolul acesta, al volumului, friteuza cu aer fierbinte Hot Air Fryer este o friteuză ce se în cadrează în limita de sus a categoriei medii și este ideală pentru o familie cu mai mulți membri.

  • Putere: 1300 – 1500 W
  • Temperatura: 80 – 200 grade Clesius
  • Volum: 2,5 litri
  • 7 Programe diferite de prăjire, frigere, coacere sau reîncălzire:

În condițiile în care friteuza Hot Air Fryer beneficiază de 7 programe diferite de gătire, prin presetarea programului și a timpului de gătire, conform graficului de mai jos, se pot găti următoarele alimente:

Coșul metalic al friteuzei este unul lavabil și este teflonat, fapt ce previne lipirea alimentelor în procesul de gătire. Friteuza Hot Air Fryer, beneficiază de o garanție de 24 de luni și în condițiile în care sunteți fan eMag, aceasta poate fi cumpărată și de pe acest site. Deși momentan prețul este mult mai atractiv pe site-ul Alo Shop, posibil ca datorită multitudinii de campanii de reduceri derulate de emag, prețul să fie la un momendat, mai atractiv. De verificat..

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: