Evacuare hotă pe țeavă de ventilație

Zic să iau o mică puză de la oglinzi(am o provocare pe subiectul oglinzilor) și altă mobilă de baie și să aduc o mică completare la articolul legat de hota de bucătărie despre care am scris acum ceva vreme. Probabil o să mai scriu încă un articol despre hota Dominox DTT 6322 XS  nu de alta, dar se pare că am ales bine când m-am decis să o cumpăr.

După cum ziceam în articolul acesta, eram în situația de-a folosi pentru vacuarea aburului și mirosului un circuit destul de lung fața de ce se folosește în mod uzual la hote. Cum tubul clasic de evacuare pentru hote, cel din aluminiu flexibil, ieșea din discuție, am apelat la o soluție folosită destul de des pentru evacuarea de la hotă. După cum se vede în poză, distanța de la hotă până afară este destul de mare, am folosit aproape 4 metri de tublatură. Pe lângă tubulatura de PVC am mai folosit vreo 6 coturi de 90, doua mufe pentru tubul de aerisire, flanșe și reducții. Am muncit jumătate de zi dar sunt mulțumit de ce a ieșit.

Dar așa cum spuneam, cel mai mulțumit sunt de faptul că hota Dominox DTT 6322 XS face treabă și trage mai bine decât m-am așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: