Electrocasnice marca FRAM

Dacă ești în căutare de ceva electrocasnice, mașină de spălat rufe, frigider, posibil să fi găsit și gama de electrocasnice Fram. Da, știu, are ceva rezonanță, parcă avea bunica un frigider Fram pe vremuri… Exact, se pare că marca Fram a revenit. Cel puțin pe partea de frigidere Fram vine cu un design retro, se merge pe aspectul acela de anii 60. Dacă vă întrebați care este treaba cu marca Fram cine a reînviat această marcă foarte populară într-o vreme în România, ei bine, responsabili pentru această acțiune sunt cei de la Network One Distribution, liderul de piață pe parte de electro-it în România. Cum am mai spus, NOD are ceva amestec pe parte de acționariat cu eMag și deține câteva mărci populare în România, Heinner fiind doar unul dintre aceste branduri. În condițiile acestea prevăd o creștere interesantă pentru marca Fram.

Marca de electrocasnice Fram a fost relansată în 2021, este încă caldă ca să zic așa și încă nu a fost timp pentru a se forma o părere despre marca Fram însă, în condițiile în care marca Fram face parte din portofoliul NOD, tind să cred că avem o calitate similară Heinner. Din ce am văzut, momentan marca Fram a intrat pe piață cu:

Cum spuneam și mai sus, marca Fram a intrat pe piață anul trecut și nu a fost timp pentru formarea unei păreri despre ce pot și cât de fiabile sunt electrocasnicele Fram. Așa cum spune și proprietarul Fram, s-a mers pe o linie retro la designul acestui brand. Cumva, dacă te uiți după electrocasnice retro, vei vedea că sunt o concurență, cel puțin pe parte de design pentru SMEG doar că Fram are și frigidere și mașini de spălat.

Când spui Fram, spui retro-future. Spui inspirație din “ieri” și din “mâine”, spui un viitor care știe să valorizeze istoria, fără să-și piardă gustul pentru inovație.

Acum, până revin cu păreri despre electrocasnicele marca Fram, că v-am zis, este vorba despre o marcă nou lansată și încă nu găsești păreri despre Fram cât să îți faci o idee. Cel mai probabil, părerile pertinente despre Fram vor apărea după expirarea garanției oferită de producător. Până atunci poți avea păreri despre marca Fram doar din punct de vedere vizual(și aici electrocasnicele Fram chair arată bine) și, prin comparație cu produse similare la preț.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d