E nevoie de informație…

Mă uit în urmă și trag concluziile de început de an. Am tot făcut genul acesta de articole la fiecare început de an așa că o să mai fac încă odată acest lucru. Ca idee, anul trecut am lăsat blogul ăsta mai mult de capul lui, i-am mai actualizat una alta și cam atât. Nu am scris foarte mult și nici cu calitatea nu mă pot lăuda. Dar concluzia este că e nevoie de informație…. oamenii caută informații despre diverse chestii și, cu toate că s-a dus în jos în google, blogul a reușit să atragă ceva cititori.

Cum în fiecare an am făcut un mic tot al celor mai accesate articole de blog, revin și anul acesta.

  1. Păreri despre marca Candy – acesta este cel mai accesat articol de pe blog. Cumva, mașinile de spălat marca Candy au atras atenția consumatorilor iar aceștia au căutat informații despre aceste mașini de spălat rufe.
  2. Bormașinile Parkside – acesta este articolul cel mai accesat de când există blogul și ani la rând a fost cel mai accesat articol de pe blog.Acum a picat pe poziția a doua. În principiu ar trebui să mai actualizez alternativele prezentate în el, pentru că anumite modele au dispărut…sau au apărut altele mai competitive.
  3. Marca Steinhaus – un brand pe care l-am urmărit îndeaproape, o marcă care a crescut frumos. Încă nu a ajuns la maturitate, lumea încă mai caută informații despre această marcă. Cumva, din categoria produselor Steinhaus, există interes pentru rotopercutor dar și pentru aparatul de spălat cu presiune, două dintre produsele din gama Steinhaus care se bucură de notorietate prin prisma raportului calitate-preț.
  4. Televizoarele TCL – articolul ăsta l-am scris într-o dimineață la cafea. Mi-a atras atenția o reclamă… habar nu aveam că există marca asta de televizoare și, cel mai probabil sunt o mulțime de oameni care habar nu au că există televizoare TCL. Cert este că există trafic în creștere pentru acest articol.
  5. Cum scapi de cârtițe – asta este o întrebare bună. E, am și un astfel de articol și se pare că problema cârtițelor este una serioasă dacă lumea caută metode să le îndepărteze de pe teren.

Acestea sunt cele mai accesate articole de pe blog în anul ce a trecut. Cum și la celelalte articole similare am scris că voi încerca să scriu mai des, anul ăsta nu o mai fac…poate se schimbă ceva și voi fi mai prolific. Un lucru e cert…e nevoie de informație.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d