E complicat să alegi un polizor bun

Și treaba asta este valabilă la mai toate sculele electrice de mână, nu doar la polizoare. Mă rog, cred că e împărțită treaba, unii caută cel mai bun flex, că așa s-a împământenit. Ideea este că vorbeam recent cu un prieten și mă întreba dacă am auzit de polizor unghiular marca nu știu cre, că am și uitat. În fine, ideea este că dacă vrei să-ți cumperi și tu ca omul un flex al tău, ceva de hobby pe care să poți pune mâna, chit că vrei un polizor bun, cu un preț mic, te vei lovi de multitudinea de mărci de care nu ai auzit în viața ta.

Din câte am observat, sunt o mulțime de astfel de polizoare, o mulțime de branduri ce seamănă izbitor între ele doar denumirile și, eventual culorile diferă. Treaba e simplă, face chinezul tot ce vrei dacă plătești. Nu-ți mai rămâne decât să mergi să înregistrezi marca respectivă la OSIM și apoi să promovezi cumva marca respectivă. Cum ziceam, sunt multe astfel de mărci. Unele supraviețuiesc, altele nu…

Și dacă tot suntem la capitolul ăsta, au românii două branduri de scule electrice care se pare că au reușit, au crescut, au notorietate. Este vorba despre Steinhaus, marcă deținută de eMag și de Heinner, marcă deținută de NOD. Aceste două mărci sunt românești, fabricate prin China însă, cum ziceam și mai sus, fac chinezii calitate de câți bani ai. Restul e promovare… Cum am urmărit cele două mărci în timp, se pare că Steinhaus a dat ceva bănuți în plus că se pare că au o calitate mai bună.

Concluzia ar fi că dacă tot cauți un polizor bun care să fie și ieftin, aș recomanda un polizor Steinhaus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d