Dremel, pret si pareri

accesorii dremelGeneralizand putin, cand spui Dremel, te duci cu gandul la o unealta, o scula folosita la diverse fineturi. In fapt, Dremel este un producator de scule multifunctionale, dar cum se intampla cu cu anumite brand-uri ce inoveaza, asa cum este cazul Xerox la copiatoare, aceste ajung sa se contopeasca cu produsul respectiv. In momentul acesta compania Dremel este parte a grupului Bosch.

Dremel pret– fiind o unealta multifunctionala cu aplicabilitate larga, preturile pentru produsele Dremel nu sunt foarte mici. Cea mai ieftina varianta Dremel pleaca de la cateva sute de lei si urca, in functie de model dar si de accesorii, pana la o mie lei.

Accesorii Dremel-In general, sculele Dremel vin insotite de cateva accesorii, dar in functie de nevoi, se pot achizitiona si alte accesorii, separat. Atentie insa, Dremel foloseste accesorii cu coada subtire si chiar daca la cumparare ai un set ce contine mai multe tipuri de mandrina, cea mai mare mandrina este de 3,5 mm. La capitolul accesorii Dremel, pe langa freze, discuri de taiere si polizare, slefuitoare si multe altele, cel mai important accesoriu este prelungitorul flexibil. Acesta ofera o acuratete a lucrari mult ridiacata fata de folosirea dremel-ului simplu.

Aplicabilitate-Dezvoltand turatii ridicate, fiind usor manevrabila, cu scula multifunctionala Dremel, singura limitare pare sa fie doar imaginatia. Cu o multifuntionala Dremel poti gauri, finisa, slefui, freza…ce sa mai, este visul orcarui pasionat de bricolaj.

Cautand pareri despre Dremel, cel putin pentru hobby, pare ca cel mai avantajos ar fi modelul Dremel F0133000JS, care , vine insotit de un set de 25 accesorii, inclusiv, capul flexibil si o geanta de transport.

Daca esti interesat de un Dremel la pret bun, nu te grabi, cauta promotii  aici….

1 thought on “Dremel, pret si pareri”

  1. Pingback: Preturi bune la multifunctionalele Dremel – Grota Project

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: