Doua recomandari de la elefant

Cand am pornit acest mic blog, ideea a fost sa vin si cu oferte din zona magazinelor on line. Pentru inceput, fiind primul articol in care prezint astfel de oferte, onoarea primei recomandari o are elefant.ro, magazinul meu favorit cand este vorba despre carti si reduceri. So, prima recomandare, cum era si normal, este  o carte: Un barbat si o femeie, scrisa de autoarea britanica  Jojo Moyes.

O mamă singură. O familie haotică. Un străin chipeș. O poveste de dragoste neașteptată. Cu două slujbe și doi copii, Jess Thomas se străduiește să facă totul cât mai bine în fiecare zi. Dar e greu fără nici un ajutor. Mai ales că uneori își asumă riscuri prea mari din nevoia de a-și îndeplini cât mai bine rolul de mamă… Tanzie, fiica lui Jess, deosebit de inteligență, este pasionată de matematică, dar, lipsită de orice fel de susținere, nu va avea ocazia să atingă succesul. Iar Nicky, fiul vitreg al lui Jess, un adolescent inadaptat, nu poate face față singur provocărilor dificile cu care se confruntă neîncetat la școală și în cartier. Uneori, Jess simte că totul se năruie în jurul ei… Însă în viața lor apare Ed Nicholls, un bărbat a cărui existentă este un adevărat haos și care fuge de un viitor absolut incert. Dar Ed are la dispoziție tot timpul din lume. Știe cum e să fii singur. Și vrea să ajute… Un bărbat și o femeie este o poveste captivantă, originală despre două suflete rătăcite, care se întâlnesc în cele mai insolite circumstanțe. Vezi oferta aici!

Si cum ofertele sunt variate si atragatoare, tot la elefant, la achizitioanarea a trei carti de la editura Litera, a patra este cadou.

A doua recomandare de pe site-ul elefant este ondulatorul Curl Secret C904PE de la BaByliss. Elefant nu mai este de multa vreme un simplu magazin on line de carti, iar faptul ca si-au diversificat oferta, este un lucru extraordinar. Revenind la recomandare, C904PE este unul dintre cele mai populare ondulatoare de la BaBlyliss. Ondulatorul dispune de doua trepte de viteza, optiuni de selectare a temperaturii si are invelisul  ceramic. Parerile despre ondulatorul BaByliss Curl Secret C904PE sunt bune, iar faptul ca exista si transport gratuit, este bonus. Vezi oferta aici!

Desi la prima vedere cele doua recomandari nu par a avea nimic in comun, tin sa le reamintesc tuturor ca cititul e sexi…iar un par ingrijit, la fel…

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: