Doua biciclete fitness ieftine ce se pot cumpara on line

Nu stiu daca sunteti la curent dar, zilele astea, 20-22 martie, se desfasoara la eMag, Stock Busters, una dintre cele mai importante campanii de reduceri devenita deja traditie la eMag. Daca nu ati aflat despre ce e vorba, detalii>>>>Stock Busters martie 2018.

Revenind la bicicletele noastre, zilele trecute faceam o recomandare pentru o bicicleta fitness buna atat ca pret dar mai ales ca si calitate. Azi, fiind campanie de reduceri, am trecut sa vad ceva interesant si am gasit cateva biciclete de fitness ieftine,  interesante, care ar putea fi cumparate la un pret bun. M-am oprit in alegerea acestor biciclete doar la cele verticale cu franare magnetica, sunt cele mai populare biciclete pentru fitness acasa.

Primul model de bicicleta magnetica verticala pentru fitness ieftina ce-o propun in acest articol este bicicleta  magnetica Energy Fit 61100, un model  dotat cu toate cele necesare unei biciclete bune. Poate singurul minus al acestei biciclete este volanta, doar 4 kg, dar pentru intretinere este o bicicleta de fitness buna, mai ales la pretul acesta.

  • Sistem de franare magnetic;
  • Volanta: 4 kg;
  • Rezistenta reglabila;
  • Functii calculator: scan, timp, viteza, distanta, calorii, ,
  • Sa reglabila pe inaltime;
  • Saua este realizata din spuma PU pentru confort sporit;
  • Pedale confortabile; curele ajustabile; antiderapante;
  • Pedalarea se poate face in fata sau in spate;
  • Dimensiuni: 82*55*119cm;
  • Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg;

In general parerile despre bicicleta de fitness marca Energy Fit sunt pozitive, putini sunt cei care se plang ca ar avea probleme cu aceste produse. Garantia pentru aceasta biciclete de fitness ieftina este de 24 de luni. Pretul se poate vedea aici.

Un alt model de bicicleta de fitness ieftina pretabila pentru pedalat acasa ce se poate achizitiona cu un pret bun in perioada campaniei Stock Busters este si modelul Fittronic 501B, bicicleta magnetica cu o volanta de 6 kg, cu posibilitati de reglare a intensitatii antrenamentului pe 8 trepte de intensitate.

Volanta 6 kg.
Sa reglabila vertical si orizontal.
Puls la manere.
Pedalare in ambele sensuri.
8 trepte de reglare a intensitati la pedalare.
Calculator (display) ce afiseaza: timp, viteza, distanta, calori, odo, scan, puls.
Schimbarea informatiei de pe display dintr-o singura apasare de buton.
functia scan va permite sa vizionati pe rand toate informatiile fara sa fie nevoie sa mai apasati vreun buton
Sistem de prindere a piciorului pentru siguranta la pedalare (elimina riscul de alunecare a piciorului in timpul pedalarii)
Piciorul din spate curbat pentru o stabilitate sporita a bicicletei
Sistem de transmisie silentios si lin
Roti pentru a putea transporta mai usor bicicleta
Cadru principal din material rezistent
Dimensiuni: – 70 x 52 x 127 cm – Design modern si elegant

Vezi pret

Modelele prezentate nu sunt cele mai bune biciclete verticale pentru fitness existente in magazine, sunt niste biciclete de fitness ieftine, cu un pret corect raportat la calitate si performante, destinate exercitiilor de intretinere. Pentru o bicicleta de fitness performanta, pregatitiva sa scoateti din buzunar undeva de la 900-1000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: