Din ciclul Povesti pentru copii-Elefantul Elmer

Daca tot se gandea Tac’su sa scrie despre carti, de ce sa nu scrie despre povesti pentru copii?…nu de alta, dar seara, inainte de culcare, pana reuseste sa rasfoiasca din cartile lui, mai baga o tura si prin literatura pentru copii. Si-i place si lui dar mai ales copilului.  Cum era normal, deschidem ciclul Povesti pentru copii de pe blog, cu povestile favorite ale fii’mi, povestile cu si despre, Elefantul Elmer.

Elefantul Elmer este creatia britanicului David McKee, a aparut la Editura Pandora M si se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 5 ani. Povestile elefantului Elmer sunt haioase si pline de invataminte.  Fiind un elefant multicolor, Elmer stie ca este diferit, dar acest lucru nu-l impiedica sa rezolve tot felul de probleme. Povestioara favorita a fii’mi este Elmer pe picioroange. Acum, daca v-am facut curiosi si doriti sa-i cumparati puiului vostru niste carti cu un personaj foarte indragit, va zic doar atat: pretul unei carti cu elefantul Elmer pleaca de la 9 lei si poate ajunge pana la 19 lei. Cum sunt cateva carti, noi le-am luat in timp, profitand de diverse oferte la carti pentru copii de pe eMag.roLibris.ro, sau Elefant.ro. Vedeti si voi unde sunt oferte mai bune…

Revenind la povestea lui Elmer pe picioroange, in aceasta povestioara, Elmer si prietenii sai se confrunta cu pericolul iminent reprezentat de vanatorii de elefanti. Panica era la ordinea zilei, dar inventivul elefant multicolor are ideea salvatoare… picioroange pentru toti elefantii. Deznodamantul actiunii este unul foarte haios.

 

Daca ar fi sa trag o concluzie despre povestile cu Elmer, spre deosebire de alte povesti pentru copii, acestea nu sunt idioate…au logica si umor.

 

1 thought on “Din ciclul Povesti pentru copii-Elefantul Elmer”

  1. Pingback: Doua carti care mi-au placut in 2017 - DOUA...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: