Despre cocos și Coco-Mat de la Mega Image

Nu știu cât interes o să trezească seria asta de mici articole legate de cocos dar, cum am mai avut odată în plan să o fac, cred că acum este momentul. Planul ar fi ca următoarele zece articole să fie despre cocos că sunt o mulțime de produse ce au legătură cu cocosul. Cumva, un fel de micro-nișă. Acum, că tot m-am apucat, să vă zic și contextul, că ține de marketing și eu sunt atras de partea asta chiar dacă nu sunt chiar atât de priceput când e vorba de pus în practică.

Există o reclamă în media, există o promoție la Mega Image legată de ceva brand Coco-Mat. Lenjerii de pat marca coco-mat, fețe de pernă, huse de canapea… chestii de casă. Nu am abordat zona asta de produse, am scris doar un articol despre lenjerii de pat cu pisici. Ma, poate pe viitor. Deși sunt client aproape zilnic al Mega Image, Coco-mat nu iau, nu am card de puncte, nu mă uit la promoțiile lor. Ieri, la mega de lângă birou eurau două doamne care aveau deja punctele de reducere și se uitau să vadă ce lenjerie coco-mat să-și cumpere. E, treaba asta mi-a adus aminte că acum ceva vreme, fiind promoție la trollere de călătorie la Mega Image, am scris un articol despre treaba asta. Mă, a fost un trafic pe blog destul de ridicat în perioada aceia, zilnic câteva zeci de cititori intrau să vadă care e treaba cu promoția Mega Image. Coco-mat ăsta sper să facă același lucru… Că atunci s-a simțit, lumea mai dădea clic pe reclamele afișate pe blog…

Ca idee, mă uitam și am găsit în promoția Coco-mat de la Mega Image o pernă cu pene de rață. Costă 94 lei. Ca idee, am găsit un set de perne, două perne cu pene de gâscă ce-i drept, la 99 lei. Nu știu ce să zic…când zilnic faci cumpărături la Mega Image promoția coco-Mat poate fi atractivă….că aduni puncte. Ca idee, pentru perna asta Coco-Mat ai nevoie de 10 puncte Mega Image și 94 lei. Din ce zice pe site:

• Adună punctele bonus COCO-MAT începând cu 25.11.2021 și până pe 23.02.2022.
• Pentru fiecare 20 de LEI cheltuiți pe același bon, vei primi un punct bonus COCO-MAT la casa de marcat.
• Suplimentar, caută la raft produsele semnalizate pentru extra puncte bonus.
• În plus, la utilizarea cardului Connect, punctele bonus se vor dubla.
• Completează talonul cu 10 puncte bonus Coco-mat și poți achiziționa 1 produs COCO-MAT cu 70% reducere.

Adică, pentru cele 10 puncte ce te ajută la promoția Coco-mat ai de cheltuit 200 lei în Mega Image. Cam asta ar fi cu marketingul și cu promoția Coco-Mat de la Mega Image, e bună promoția că mi-a dat o idee, inspirație și mai apoi vedem ce altceva găsim.

%d blogeri au apreciat: