casa,gradina flori,viata la curte

Idei pentru amenajarea casei

casa,gradina flori,viata la curteAm pornit acest blog cu scopul de-a vorbi despre hobby si pasiune, despre placerea de-a face ceva care sa detensioneze.Eram hotarat sa vorbesc despre hobby urile mele si ale altora, dar in urma unor discutii cu specialisti seo, am primit sfatul sa ma axez pe un subiect principal si sa las hobbyurile ca si subiecte secundare pe blog.

In principiu oamenii au dreptate, pentru ca ideea mea era sa scriu 1-2 articole despre fiecare subiect si in felul acesta iesea o ciorba generalista. Dupa discutiile avute, m-am tot gandit si am hotarat sa abordez un subiect ce-mi va fi necesar in viitorul apropiat:amenajarea casei.

Cat de curand urmeaza sa demarez constructia unei case, iar terenul aferent constructiei este mic, lucru ce ma obliga la tot felul de artificii arhitecturale pentru a reusi sa fac dintr-o casa mica, un spatiu de locuit cochet si primitor. In conditiile in care o sa-mi ramana si o mica gradina, voi avea subiect de povestit si dezbatut.

Cum si cei pasionati de amenajarile interioare si exterioare sunt destul de multi, domeniul blogului fiind grotaproject.com, grota trimite cu gandul la spatiul locativ, iar ideea de-a scrie despre amenajarea locuintei nu-mi pare foarte deplasata.

Între timp, pe motiv de modificare a PUZ-ului, nu a mai fost loc de construcție…și, în loc de extindere pe un teren mic unde ar fi ieșit o casă mic, am cumpărat un apartament cu 4 camere. L-am renovat, mai am de lucru la partea de mobilă dar în timp le vom face si pe acelea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: