Daca vrei schi de calitate, mergi in Bulgaria la Bansko

Urmare a lamentarilor mele de ieri, cineva a cautat o destinatie turistica in casuta de la finalul articolului…drept urmare, am si prima tema. Nu un hotel anume, o statiune…Bansko, Bulgaria. Exista destul de multa informatie pe internet despre statiunea Bansko, foarte multe persoane merg la schi in Bansko.

Am fost in Bansko o singura data, acum doi ani firma la care activez a organizat petrecerea de Craciun in Bansko. Ne-au distrat, cazat si hranit la Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, un hotel de 5*. Frumos, elegant dar scump pentru buzunarul meu. Clar, daca mai merg o data in Bansko dar pe banii mei, hotelul acesta o sa-l scot din lista de optiuni… Nu e panica, in Bansko exista cazare pentru toate buzunarele fie ca vrei sa mergi printr-o agentie fie ca optezi pentru cazare pe cont propriu, prin booking.com. Atentie insa la ce perioada va alegeti sa mergeti la Bansko, in perioada 22-24 februarie 2019 in Bansko se desfasoara o etapa din Cupa Mondiala la Schi….deci, cazare mai scumpa, aglomeratie mai mare si unele partii inchise publicului.

Acum, daca esti pasionat de schi, cu siguranta ai aflat ca partiile de schi din statiunea Bansko sunt foarte reusite, banii bagati de germani in turismul din Bulgaria avand acum rezultate pe masura. Exista ceva webcam-uri cu live-uri din Bansko…in acest moment, jos zapada putina dar e frig si tunurile de zapada merg la capacitate maxima. Se poate schia fara probleme in aceasta perioada pe partiile din Bansko.

Bun, cazare in Bansko…dupa cum ziceam, individual sau prin agentie.  Sa aveti o idee de la care sa porniti, cam asa arata ofertele pentru Bansko la agentiile de turism din Romania.

Oferta Veltravel/cazare/Bansko– preturi plecand de la 10 € pe noapte pentru o persoana in functie de conditii si, mai ales de distanta fata de partiile de schi.

Deci, daca vreti sa-mi dati de lucru, cautati in casuta de mai jos o destinatie si alegeti un un hotel din rezultatele intoarse. Eu o sa vad si o sa scriu un articol despre destinatia respectiva. Mercic!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: